iPhone X med USB-C er solgt på eBay

KORT NYT: Så er den solgt. Den første iPhone med USB-C port. Prisen var langt højere end på en fabriksny iPhone.

Robotingeniør, Ken Pillonel, har lavet den første iPhone X med USB-C stik (Foto: screenshot fra YouTube video)
Robotingeniør, Ken Pillonel, har lavet den første iPhone X med USB-C stik (Foto: screenshot fra YouTube video)

Vi har tidligere skrevet om den ”ombyggede” iPhone X, der har fået eftermonteret USB-C port. Den var til salg på eBay. Nu er salget endeligt.

Første iPhone med USB-C er klar

Det endelige bud blev givet, til Ken Pillioner, torsdag og lød på på 86.001 dollars. Det skriver Cnet. Det svarer til cirka 558.529 danske kroner.

Der havde været et bud på 100.000 dollars, men det blev trukket tilbage. 

Ejeren af iPhone X med USB-C kan dermed glæde sig over, at have en iPhone med USB-C port fremfor Lightning stik. Dog bør mobilen ikke opdateres, gendannes eller bruges som primær enhed

Mere til historien

Der har været mange skriverier omkring en “ægte” iPhone med USB-C, men Apple har endnu ikke ændret stiktypen. Der er en masse i EU omkring dette, men kan blive om mange år først.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram