Apple har sat prisen ned på AirPods

Apple er på vej med nye AirPods, der er nået 3. generation. Det betyder, at anden generation er blevet billigere.

AirPods med iPhone 7 (Foto: Apple)
AirPods blevet billigere, hvis du kan nøjes med anden generation (Foto: Apple)

Apple har præsenteret en ny generation af AirPods. Det er den almindelige model (anden generation) og ikke promodellen.

AirPods er nu nået til 3. generation.

AirPods 3 er nu en realitet

Er du til det nyeste og bedste, samt ikke synes prisen betyder noget, skal man selvfølgelig købe de nye eller AirPods Pro. Kan man godt ”nøjes” og vil gøre et godt køb, så er den officielle pris justeret på AirPods (2. generation).

Generelt kan man godt være heldig også at finde dem på tilbud, men de tilbudspriser bliver nok også lavere efter den officielle pris er nedjusteret.

Da AirPods (2. generation) kom på markedet i 2019, var prisen 1.379 kroner med standardopladeæsken, mens den som kan oplades trådløst, kostede 1.749 kroner.

ANMELDELSE: AirPods Max er en blandet fornøjelse

Under 1.000 kroner

I dag er prisen for AirPods 2 (anden generation) nede på 1.129 kroner i Apples officielle webshop for modellen med standardopladeæsken.

Du kan altid tjekke dagsaktuelle priser på PriceRunner, hvor du eksempelvis netop nu kan få dem hos Power til 975 kroner - dog begrænset antal og kun ét styk pr. kunde.

Generelt har AirPods engang imellem været på tilbud forskellige steder, samt være sat ned til blandt andet Black Friday.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

SE OGSÅ: Se prisen på AirPods hos Call me %%%%

Mere til historien

De nye AirPods (tredje generation) kan bestilles online nu og kommer i handlen fra tirsdag den 26. oktober 2021. Her er prisen 1.549 kroner. Er du til AirPods Pro så er prisen 2.199 kroner på Apples officielle hjemmeside. 

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram