AirPods 3 er nu en realitet

Tredje generation af AirPods er nu på vej i en ny og bedre udgave med spændende opgraderinger.

AirPods, tredje generation
AirPods, tredje generation, har kortere stilke end de to tidligere generationer (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apples AirPods har været populære lige siden vi første gang så dem i 2016. Nu er Apple klar med tredje generation, der byder på nyt design og gode nyheder på både lydsiden og batteritiden.

Hvad angår designet, er det ikke svært, at se, at der er hentet kraftig inspiration fra AirPods Pro med et mere afrundet design og mere diskrete og korte stave end på den tidligere generation.

De nye AirPods er udstyret med den den samme tryksensor, som vi kender fra proudgaven, til at kontrollere hvad du lytter til. Og endelig har har de fået en IPX4 certificering, så de er modstandsdygtige over for sved og vand.

Ny EQ justerer lyden

På lydsiden er der bestemt også sket noget. En ny driver og forstærker, med et større dynamisk område, skal ende ud i at give en kraftig bas med tydelige høje frekvenser.

AirPods bruger hvad Apple kalder intelligent lyd. Det betyder blandt andet en adaptiv EQ, der justerer lyden i realtid, baseret på hvordan AirPods sidder i øret samt en indadrettet mikrofon, der overvåger lydniveauet.

Der er også rumlig lyd (spatial audio) med ombord denne gang, så lydoplevelsen får et ekstra løft når der høres musik eller ses video.

Vindstøjen er reduceret

AirPods, tredje generation
AirPods, tredje generation, med opladeæske der har trådløs opladning (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Mikrofonen har fået en overhaling. Den er blevet beklædt med akustisk netstof der reducerer vindstøj. Og sammen et nyt tale-codec kaldet AAC-ELD bliver stemmeopkald med højere lydopløsning muligt i for eksempel FaceTime-opkald, fortæller Apple.

På typisk Apple-facon parrer AirPods med andre Apple enheder med et enkel tryk.

De kan nu også registrere, om de sidder i er øret, så musikken eller filmen automatisk sættes på pause, hvis du tager en AirPod ud.

Og så skal vi ikke glemme batteritiden, der nu er blevet en time længere – med op til seks timers musikafspilning. Plus fire opladninger i etuiet, der har trådløs opladning.

Dem der tit mister deres AirPods kan nu ånde lettet op, da de er blevet en del af Find-netværket.

De nye AirPods kan bestilles fra og med i dag til en pris på 1.549 kroner. Tredje generation af AirPods kan købes fra den 26. oktober 2021.

Samtidigt med AirPods (tredje generation) har Apple præsenteret en ny MacBook Pro-serie med nye opgraderede M1-chipsets. Læs om de nye MacBook Pro-computere her.

AirPods-3rd-gen-factsheet
Factsheet, AirPods, tredje generation (Foto: Apple / MereMobil.dk)

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Vi så AirPods for første gang i 2016. Sjovt nok lige efter at Apple havde fjernet 3,5 mm. jackstikket fra iPhone 7. På trods af at mange protesterede, blev de meget populære. I 2020 var der blevet solgt 110 millioner AirPods.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram