Apple dropper Apple Watch Series 6

Apple er klar med et nyt Apple Watch, Series 7. Det betyder også et farvel til sidste års model Series 6.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6 er udgået fra sortimentet men opdateres stadig. Det kan måle både EKG og blodets iltmætning (Foto: MereMobil.dk)

Apple er klar med den officielle salgsstart af deres nyeste smartwatch, Apple Watch Series 7, fredag den 15. oktober 2021. 

OVERBLIK: Apple Watch Series 7 – alt du skal vide

Mens der bydes velkommen til Series 7, siges der også farvel til Series 6 fra - modellen fra sidste år.

Dermed betyder det, at de ure, som er i Apples officielle lineup, nu er:

  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 3 
  • Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 3 kom på markedet i september 2017 og har altså nogle år på bagen. Derfor er det også det ”billige” Apple Watch. Det koster enten 1.699 kroner eller 1.999 kroner afhængigt af om du ønsker 38 mm eller 42 mm modellen.

Apple Watch SE er lidt dyrere, men fås med skærmstørrelserne 40 mm og 44 mm. Her skal du dog så betale henholdsvis 2.299 kroner eller 2.599 kroner afhængig af størrelsen.

Bladt de tre tilbageværende modeller, er det Series 7 eller SE, du skal vælge, hvis du vil have detektering af fald.

OiSTER blok ind

OiSTER er altid klar med skarpe priser - nogle af de laveste på markedet! Tjek priserne hos OiSTER her.

OiSTER blok ud

Dette koster den nyeste model

Er du til den helt nye model, Series 7, så koster det fra 3.699 kroner for 41 mm modellen, mens 45 mm modellen koster fra 3.999 kroner.

Her findes en masse forskellige varianter af urkasser og remme. Du kan vælge urkassen i aluminium, rustfrit stål og titanium – og remmene i alt fra læder og gummi - det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser. Men jo vildere du laver uret desto højere bliver prisen også.

Apple Watch Series 7 – her er prisen

Du vil i en periode nok godt kunne finde Apple Watch Series 6 i forskellige butikker, men det er altså et spørgsmål om tid inden de er helt væk. Det betyder dog også, at det måske kan findes til nedsatte priser. Du kan finde de dagsaktuelle priser på Pricerunner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af Apple Watch SE og Apple Watch Series 3, mens du venter på, at vi på et senere tidspunkt kommer med anmeldelsen af Apple Watch Series 7.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram