Apple dropper Apple Watch Series 6

Apple er klar med et nyt Apple Watch, Series 7. Det betyder også et farvel til sidste års model Series 6.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6 er udgået fra sortimentet men opdateres stadig. Det kan måle både EKG og blodets iltmætning (Foto: MereMobil.dk)

Apple er klar med den officielle salgsstart af deres nyeste smartwatch, Apple Watch Series 7, fredag den 15. oktober 2021. 

OVERBLIK: Apple Watch Series 7 – alt du skal vide

Mens der bydes velkommen til Series 7, siges der også farvel til Series 6 fra - modellen fra sidste år.

Dermed betyder det, at de ure, som er i Apples officielle lineup, nu er:

  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 3 
  • Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 3 kom på markedet i september 2017 og har altså nogle år på bagen. Derfor er det også det ”billige” Apple Watch. Det koster enten 1.699 kroner eller 1.999 kroner afhængigt af om du ønsker 38 mm eller 42 mm modellen.

Apple Watch SE er lidt dyrere, men fås med skærmstørrelserne 40 mm og 44 mm. Her skal du dog så betale henholdsvis 2.299 kroner eller 2.599 kroner afhængig af størrelsen.

Bladt de tre tilbageværende modeller, er det Series 7 eller SE, du skal vælge, hvis du vil have detektering af fald.

OiSTER blok ind

OiSTER er altid klar med skarpe priser - nogle af de laveste på markedet! Tjek priserne hos OiSTER her.

OiSTER blok ud

Dette koster den nyeste model

Er du til den helt nye model, Series 7, så koster det fra 3.699 kroner for 41 mm modellen, mens 45 mm modellen koster fra 3.999 kroner.

Her findes en masse forskellige varianter af urkasser og remme. Du kan vælge urkassen i aluminium, rustfrit stål og titanium – og remmene i alt fra læder og gummi - det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser. Men jo vildere du laver uret desto højere bliver prisen også.

Apple Watch Series 7 – her er prisen

Du vil i en periode nok godt kunne finde Apple Watch Series 6 i forskellige butikker, men det er altså et spørgsmål om tid inden de er helt væk. Det betyder dog også, at det måske kan findes til nedsatte priser. Du kan finde de dagsaktuelle priser på Pricerunner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af Apple Watch SE og Apple Watch Series 3, mens du venter på, at vi på et senere tidspunkt kommer med anmeldelsen af Apple Watch Series 7.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram