Ny MagSafe-oplader spottet før Apple-event

2

KORT NYT: Det tyder på, at Apple er klar med en ny MagSafe-oplader til det kommende Apple event.

iPhone 12 Pro med MagSaf
iPhone 12 Pro med MagSafe (Foto: Aaron Zollo / Zollotech)

Opladere er måske ”det nye sort”. Forstået på den måde, at det tyder på Apple, er på vej med en ny MagSafe-oplader. Det skriver GSMArena.com.

TIP: Køber du MagSafe-oplader skal du vide dette

Ifølge 9to5Mac, så har Apple altså sendt godkendelse til FCC omkring den nye MagSafe-oplader. Faktisk er den nye MagSafe-model tilføjet databasen ved FCC allerede den 13. august 2021. 

Modelnummeret på den nye MagSafe oplader er A2548, mens den nuværende MagSafe har modelnummer A2140. 

Det er uklart om der er de store ændringer til den nye MagSafe-oplader. Der er ikke lige nogen oplysninger om eksempelvis ladehastighed eller andet er forbedret i forhold til den eksisterende version af MagSafe. 

Apple vil måske gøre os klogere på det hele tirsdag den 14. september 2021, når de afholder event i Cupertino, Californien. 

iPhone-13 event – datoen

Mere til historien

Der findes mange forskellige opladere, men knap så mange som udvikler egne teknologier. Det har Apple gjort med MagSafe – og producenterne arbejder også på andre nye teknologier, når det kommer til opladning. Motorola er klar med en oplader, som kan oplade 4 enheder trådløst på 3 meters afstand.

Læs også:
Advarsel mod farlige USB-opladere

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer