Ny MagSafe-oplader spottet før Apple-event

KORT NYT: Det tyder på, at Apple er klar med en ny MagSafe-oplader til det kommende Apple event.

iPhone 12 Pro med MagSaf
iPhone 12 Pro med MagSafe (Foto: Aaron Zollo / Zollotech)

Opladere er måske ”det nye sort”. Forstået på den måde, at det tyder på Apple, er på vej med en ny MagSafe-oplader. Det skriver GSMArena.com.

TIP: Køber du MagSafe-oplader skal du vide dette

Ifølge 9to5Mac, så har Apple altså sendt godkendelse til FCC omkring den nye MagSafe-oplader. Faktisk er den nye MagSafe-model tilføjet databasen ved FCC allerede den 13. august 2021. 

Modelnummeret på den nye MagSafe oplader er A2548, mens den nuværende MagSafe har modelnummer A2140. 

Det er uklart om der er de store ændringer til den nye MagSafe-oplader. Der er ikke lige nogen oplysninger om eksempelvis ladehastighed eller andet er forbedret i forhold til den eksisterende version af MagSafe. 

Apple vil måske gøre os klogere på det hele tirsdag den 14. september 2021, når de afholder event i Cupertino, Californien. 

iPhone-13 event – datoen

Mere til historien

Der findes mange forskellige opladere, men knap så mange som udvikler egne teknologier. Det har Apple gjort med MagSafe - og producenterne arbejder også på andre nye teknologier, når det kommer til opladning. Motorola er klar med en oplader, som kan oplade 4 enheder trådløst på 3 meters afstand.

Læs også:
Advarsel mod farlige USB-opladere

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram