iPhone-13 event – datoen

38

OFFICIELT: Apple har udsendt invitationerne til den næste store iPhone-event, der er dagen, hvor det ventes de vil afsløre iPhone 13-modellerne.

Apple event efterår 2021
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max vil inden længe blive erstattet af nye iPhone-modeller, der formentlig får navnet iPhone 13. Apples efterårsevent finder sted tirsdag den 14. september 2021 klokken 19 (Foto: MereMobil.dk)

Invitationen er udsendt til Apples næste store event, der ventes at være dagen for afsløringen af de kommende iPhone 13-modeller.

Eventen har fået titlen “California Streaming” – måske med henvisning til det gamle hit “California Dreaming”.

Den store iPhone 13-event finder sted tirsdag den 14. september 2021 klokken 19.00 dansk tid.

Eventen bliver streamet fra Apple Park, Apples hovedkvarter.

Vi dækker eventen tirsdag aften på MereMobil.dk. Tilmeld dig vores nyhedbrev hvis du vil have nyhederne fra eventen i din indbakke, når vi har det fulde overblik.

iOS 15-datoen kommer

Foruden de nye iPhone 13-modeller, så ventes det også, at Apple vil afsløre datoen for frigivelsen af iOS 15-opdateringen til offentligheden.

De nye iPhone-modeller plejer traditionen tro, at komme med den nye softwareopdatering installeret. I dette tilfælde iOS 15.

iPhone 13 kommer måske med satellit-kommunikation

Der har været mange skriverier om dette års iPhone-modeller ville få navnet iPhone 12S eller iPhone 13. Men det tyder på, at navnet bliver iPhone 13. Det skal dog siges, at det først er endelig sikkert, når Apple officielt har lanceret de nye modeller.

Det er også uvist, hvor mange iPhone-modeller vi får i år. Der har været mange skriverier om, at “iPhone Mini” ville udgå. Dette vil vi på redaktionen dog synes ville være ærgerligt.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – et godt køb du bliver glad for

Der har også været mange rygter om et nyt Apple Watch. Om det vil blive annonceret til samme event, er uvist.

Apple Watch Series 7 får større skærm

MereMobil.dk holder dig opdateret om alle nyhederne fra det kommende Apple event.

Apple event efterår 2021
Sådan ser den officielle inviation til “California streaming”-eventen ud

Mere til historien

Danskerne er fortsat vilde med iPhone. Den seneste opgørelse over de mest solgte smartphones i august viser, at iPhone 12-modellerne er nogle af danskernes foretrukne – i hvert fald ved køb hos teleselskaberne. Der i Danmark står for en stor del af salget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer