iPhone-13 event - datoen

OFFICIELT: Apple har udsendt invitationerne til den næste store iPhone-event, der er dagen, hvor det ventes de vil afsløre iPhone 13-modellerne.

Apple event efterår 2021
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max vil inden længe blive erstattet af nye iPhone-modeller, der formentlig får navnet iPhone 13. Apples efterårsevent finder sted tirsdag den 14. september 2021 klokken 19 (Foto: MereMobil.dk)

Invitationen er udsendt til Apples næste store event, der ventes at være dagen for afsløringen af de kommende iPhone 13-modeller.

Eventen har fået titlen "California Streaming" - måske med henvisning til det gamle hit "California Dreaming".

Den store iPhone 13-event finder sted tirsdag den 14. september 2021 klokken 19.00 dansk tid.

Eventen bliver streamet fra Apple Park, Apples hovedkvarter.

Vi dækker eventen tirsdag aften på MereMobil.dk. Tilmeld dig vores nyhedbrev hvis du vil have nyhederne fra eventen i din indbakke, når vi har det fulde overblik.

iOS 15-datoen kommer

Foruden de nye iPhone 13-modeller, så ventes det også, at Apple vil afsløre datoen for frigivelsen af iOS 15-opdateringen til offentligheden.

De nye iPhone-modeller plejer traditionen tro, at komme med den nye softwareopdatering installeret. I dette tilfælde iOS 15.

iPhone 13 kommer måske med satellit-kommunikation

Der har været mange skriverier om dette års iPhone-modeller ville få navnet iPhone 12S eller iPhone 13. Men det tyder på, at navnet bliver iPhone 13. Det skal dog siges, at det først er endelig sikkert, når Apple officielt har lanceret de nye modeller.

Det er også uvist, hvor mange iPhone-modeller vi får i år. Der har været mange skriverier om, at "iPhone Mini" ville udgå. Dette vil vi på redaktionen dog synes ville være ærgerligt.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – et godt køb du bliver glad for

Der har også været mange rygter om et nyt Apple Watch. Om det vil blive annonceret til samme event, er uvist.

Apple Watch Series 7 får større skærm

MereMobil.dk holder dig opdateret om alle nyhederne fra det kommende Apple event.

Apple event efterår 2021
Sådan ser den officielle inviation til "California streaming"-eventen ud

Mere til historien

Danskerne er fortsat vilde med iPhone. Den seneste opgørelse over de mest solgte smartphones i august viser, at iPhone 12-modellerne er nogle af danskernes foretrukne - i hvert fald ved køb hos teleselskaberne. Der i Danmark står for en stor del af salget.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram