Apple Watch Series 7 får større skærm

RYGTE: Rygterne svirrer om det kommende Apple Watch Series 7. Det forlyder, at urkassen bliver større end på tidligere modeller. 

Jon Prosser har afsløret dette billede, som angiveligt skulle være sådan, at Apple Watch Series 7 vil se ud. (Kilde: Jon Prosser)
Jon Prosser har afsløret dette billede, som angiveligt skulle være sådan, at Apple Watch Series 7 vil se ud. (Kilde: Jon Prosser)

Apple Watch Series 6 findes i varianter med skærmstørrelser på henholdsvis 40 mm og 44 mm, men nu forlyder det på rygtebørsen, at dette års model, Series 7, får urkasser på 41 mm og 45 mm. Det skriver MacRumors.

Dermed ventes det også, at selve skærmen bliver større.

De første generationer af Apple Watch (op til og med Series 3) havde skærmstørrelser på 38 mm og 42 mm, mens Apple Watch Series 4 gik op til 40 mm og 44 mm, som også Series 5 og Series 6 har haft. 

Apple Watch Series 7 – nye bud på designet

Noget af det som har været rart for Apple Watch-brugere er, at selvom de har skiftet ur, så har deres remme fortsat kunne benyttes. Og det tyder nu på, at det fortsat vil ske, selvom urkasserne altså bliver 1 mm større. 

Det ventes som nævnt, at Apple Watch Series 7 får større skærm, da også de minimere kanterne yderligere. Rygterne har også gået på, at designet ville blive mere ”flat”, som det også er set på iPad Pro-modellerne.

Extremsport-version af Apple Watch på vej

Og skal man tro Jon Prosser, så vil Apple Watch Series 7 også komme i en ny grøn variant.

Det ventes, at Apple Watch Series 7 vil blive annonceret samtidig med iPhone 13-modellerne i midten af september måned. 

Mere til historien

Foruden Apple Watch og iPhones, så ventes det også, at Apple snart er klar med nye AirPods, MacMini og redesignede MacBook Pro-modeller. Vi følger udviklingen her på MereMobil.dk.

Læs også:
Rygterne svirrer om Apple Watch med blodsukker- og alkoholmåling
Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram