Apple Watch Series 7 får større skærm

RYGTE: Rygterne svirrer om det kommende Apple Watch Series 7. Det forlyder, at urkassen bliver større end på tidligere modeller. 

Jon Prosser har afsløret dette billede, som angiveligt skulle være sådan, at Apple Watch Series 7 vil se ud. (Kilde: Jon Prosser)
Jon Prosser har afsløret dette billede, som angiveligt skulle være sådan, at Apple Watch Series 7 vil se ud. (Kilde: Jon Prosser)

Apple Watch Series 6 findes i varianter med skærmstørrelser på henholdsvis 40 mm og 44 mm, men nu forlyder det på rygtebørsen, at dette års model, Series 7, får urkasser på 41 mm og 45 mm. Det skriver MacRumors.

Dermed ventes det også, at selve skærmen bliver større.

De første generationer af Apple Watch (op til og med Series 3) havde skærmstørrelser på 38 mm og 42 mm, mens Apple Watch Series 4 gik op til 40 mm og 44 mm, som også Series 5 og Series 6 har haft. 

Apple Watch Series 7 – nye bud på designet

Noget af det som har været rart for Apple Watch-brugere er, at selvom de har skiftet ur, så har deres remme fortsat kunne benyttes. Og det tyder nu på, at det fortsat vil ske, selvom urkasserne altså bliver 1 mm større. 

Det ventes som nævnt, at Apple Watch Series 7 får større skærm, da også de minimere kanterne yderligere. Rygterne har også gået på, at designet ville blive mere ”flat”, som det også er set på iPad Pro-modellerne.

Extremsport-version af Apple Watch på vej

Og skal man tro Jon Prosser, så vil Apple Watch Series 7 også komme i en ny grøn variant.

Det ventes, at Apple Watch Series 7 vil blive annonceret samtidig med iPhone 13-modellerne i midten af september måned. 

Mere til historien

Foruden Apple Watch og iPhones, så ventes det også, at Apple snart er klar med nye AirPods, MacMini og redesignede MacBook Pro-modeller. Vi følger udviklingen her på MereMobil.dk.

Læs også:
Rygterne svirrer om Apple Watch med blodsukker- og alkoholmåling
Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram