#EP93: Min mening om Samsung Galaxy Z Fold3 på 5 minutter (lyd-test)

Her kan du høre min anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold3.

Galaxy Z Fold3, episode 93
På skrivebordet kan Samsung Galaxy Z Fold3 sagtens bruges til at følge med på tv i arbejdstiden (Foto: MereMobil.dk)

Samsung nyeste foldbare telefon, Galaxy Z Fold3, giver for den rigtige køber rigtigt meget mening.

Den store skærm er fantastisk at læse nyheder på; det er bare noget HELT andet end det aflange format vi normalt kender fra vores smartphones.

Mange apps tilbyder udvidede funktioner, når de foldes ud på den store skærm, men det bedste eksempel er mailboksen, der nu ligner det vi finder på computerudgaven af mailprogrammet. Naturligvis er streamingtjenester også oplagt på den store skærm.

Ulempen ved Galaxy Z Fold3 er skrøbeligheden. Selvom Samsung har optimeret produktet, der er langt bedre end de to foregående versioner, er mekanikken mere udsat end på andre telefoner.

Støj og grus er gift for både skærm og hængsler. Til gengæld skal du ikke være særlig bekymret, hvis du spilder vand på telefonen eller bruger den i regnvejr.

Naturligvis er en foldbar telefon ikke for alle, men over i alt tre generationer har Samsung vist vejen. Fortsætter de udviklingen, vil jeg tro, at formatet bliver mere folkeligt.

Foldbare telefoner som mailstream-mobil kræver lavere priser. 14.199 kroner er stadig vanvittigt og alt for dyrt – om end det dog er billigere end hvad sidste års model kostede – men mon ikke Samsung er opmærksom på dette?

I sortimentet hos Samsung finder vi også Galaxy Z Flip3, der er en mere klassisk klaptelefon, dog med foldbar skærmteknologi. Her har Samsung i år reduceret prisen kraftigt. Prisen er i år 8.199 kroner – i 2020 kostede forgængeren hele 12.399 kroner. Så vi er på vej.

Læs min store anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold3 her. Se også videoen herunder.

Fremtidens telefon?

Mere til historien

Samsung har fremvist en koncepttelefon med foldbare skærmteknologi. Den folder hele to steder. Læs mere om Samsung Flex in & Out her.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram