#EP93: Min mening om Samsung Galaxy Z Fold3 på 5 minutter (lyd-test)

Her kan du høre min anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold3.

Galaxy Z Fold3, episode 93
På skrivebordet kan Samsung Galaxy Z Fold3 sagtens bruges til at følge med på tv i arbejdstiden (Foto: MereMobil.dk)

Samsung nyeste foldbare telefon, Galaxy Z Fold3, giver for den rigtige køber rigtigt meget mening.

Den store skærm er fantastisk at læse nyheder på; det er bare noget HELT andet end det aflange format vi normalt kender fra vores smartphones.

Mange apps tilbyder udvidede funktioner, når de foldes ud på den store skærm, men det bedste eksempel er mailboksen, der nu ligner det vi finder på computerudgaven af mailprogrammet. Naturligvis er streamingtjenester også oplagt på den store skærm.

Ulempen ved Galaxy Z Fold3 er skrøbeligheden. Selvom Samsung har optimeret produktet, der er langt bedre end de to foregående versioner, er mekanikken mere udsat end på andre telefoner.

Støj og grus er gift for både skærm og hængsler. Til gengæld skal du ikke være særlig bekymret, hvis du spilder vand på telefonen eller bruger den i regnvejr.

Naturligvis er en foldbar telefon ikke for alle, men over i alt tre generationer har Samsung vist vejen. Fortsætter de udviklingen, vil jeg tro, at formatet bliver mere folkeligt.

Foldbare telefoner som mailstream-mobil kræver lavere priser. 14.199 kroner er stadig vanvittigt og alt for dyrt – om end det dog er billigere end hvad sidste års model kostede – men mon ikke Samsung er opmærksom på dette?

I sortimentet hos Samsung finder vi også Galaxy Z Flip3, der er en mere klassisk klaptelefon, dog med foldbar skærmteknologi. Her har Samsung i år reduceret prisen kraftigt. Prisen er i år 8.199 kroner – i 2020 kostede forgængeren hele 12.399 kroner. Så vi er på vej.

Læs min store anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold3 her. Se også videoen herunder.

Fremtidens telefon?

Mere til historien

Samsung har fremvist en koncepttelefon med foldbare skærmteknologi. Den folder hele to steder. Læs mere om Samsung Flex in & Out her.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Få Podimo hos Telia og Call Me

Kunder hos Telia og Call Me kan inden årets udgang få adgang til podcasttjenesten Podimo uden ekstra omkostninger.

(mere…)
Podimo får ny AI-funktion

Er du til podcasts? Så kender du måske også Podimo. De er nu klar med ny AI-funktion, der skal hjælpe brugeren med at opdage nye podcasts.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram