#EP93: Min mening om Samsung Galaxy Z Fold3 på 5 minutter (lyd-test)

Her kan du høre min anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold3.

Galaxy Z Fold3, episode 93
På skrivebordet kan Samsung Galaxy Z Fold3 sagtens bruges til at følge med på tv i arbejdstiden (Foto: MereMobil.dk)

Samsung nyeste foldbare telefon, Galaxy Z Fold3, giver for den rigtige køber rigtigt meget mening.

Den store skærm er fantastisk at læse nyheder på; det er bare noget HELT andet end det aflange format vi normalt kender fra vores smartphones.

Mange apps tilbyder udvidede funktioner, når de foldes ud på den store skærm, men det bedste eksempel er mailboksen, der nu ligner det vi finder på computerudgaven af mailprogrammet. Naturligvis er streamingtjenester også oplagt på den store skærm.

Ulempen ved Galaxy Z Fold3 er skrøbeligheden. Selvom Samsung har optimeret produktet, der er langt bedre end de to foregående versioner, er mekanikken mere udsat end på andre telefoner.

Støj og grus er gift for både skærm og hængsler. Til gengæld skal du ikke være særlig bekymret, hvis du spilder vand på telefonen eller bruger den i regnvejr.

Naturligvis er en foldbar telefon ikke for alle, men over i alt tre generationer har Samsung vist vejen. Fortsætter de udviklingen, vil jeg tro, at formatet bliver mere folkeligt.

Foldbare telefoner som mailstream-mobil kræver lavere priser. 14.199 kroner er stadig vanvittigt og alt for dyrt – om end det dog er billigere end hvad sidste års model kostede – men mon ikke Samsung er opmærksom på dette?

I sortimentet hos Samsung finder vi også Galaxy Z Flip3, der er en mere klassisk klaptelefon, dog med foldbar skærmteknologi. Her har Samsung i år reduceret prisen kraftigt. Prisen er i år 8.199 kroner – i 2020 kostede forgængeren hele 12.399 kroner. Så vi er på vej.

Læs min store anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold3 her. Se også videoen herunder.

Fremtidens telefon?

Mere til historien

Samsung har fremvist en koncepttelefon med foldbare skærmteknologi. Den folder hele to steder. Læs mere om Samsung Flex in & Out her.

Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram