Sony Xperia 1 III er kvalitet uden bimle-bamle

3

VIDEO:  Se min anmeldelse af Sony Xperia 1 III, der er omgærdet af grundighed, kvalitet og en meget høj pris.

Se min anmeldelse af Sony Xperia 1 III

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Ønsker du en smartphone, hvor der er lagt vægt på det væsentlige fremfor ubrugelige bimle-bamle-funktioner i softwaren, er Sony det rette sted at kigge hen.

Nogle vil mene, at den nyeste topmodel Xperia 1 III er kedelig. Sådan har jeg nu ikke haft det i testperioden. Hurtigt bliver du glad for, at du har købt en klassisk smartphone, hvor ord som kvalitet og grundighed meget fint beskriver telefonen.

Jeg har været glad for 3.5 mm. jackstik og den præcise fingeraftrykssensor på telefonens højre side. Batteritiden har også hjulpet den positive opfattelse på vej. Med op til 40 timers driftstid er der ikke noget at klage over – og jeg brugt telefonen ”almindeligt”.

Nogle anmeldere har klaget over fotokvaliteten fra Xperia 1 III. Den båd er jeg ikke i. Jeg mener, at billederne bliver rigtigt gode – også under forhold hvor der er mørke og lyse områder ved motivet, samt når aftenlyset træder ind.

De dårlige ting ved Xperia 1 III

Selvom Sony Xperia 1 III på mange punkter, er en skøn telefon, så er der desværre også udfordringer.

Eksempelvis har skærmen ikke så kraftig lysstyrke, som sine nærmeste konkurrenter. Derfor kan du blive udfordret, når du skal aflæse skærmindholdet udenfor i sollys.

Jeg er glad for trådløs opladning, men min testmodel har skulle placeres utroligt præcist på opladepladen, da den ellers ikke aktiverede opladningen. Ifølge Sony er dette dog ikke et generelt problem.

Prisen er vanvittig høj

Dernæst er prisen også en udfordring. For 9.999 kroner er simpelthen skudt over målet – i forhold til konkurrenterne. Kig hos teleselskaberne som måske yder gode rabatter, hvis du binder dig til et abonnement.

Sonys fordel kan omvendt være, at de ikke er en kinesisk mobilproducent. Med det øgede fokus der er på kinesisk teknologi – i negativ grad – vil nogle mobilkøbere nok foretrække en telefon fra et andet land. I dette tilfælde Japan.

Sony Xperia 1 III får 5 ud af 6 stjerner.

Jeg vil anbefale, at du også læser min store test af Sony Xperia 1 III, så du får alle detaljer med.

Mere til historien

Optikken i kameraerne på Sony Xperia 1 III kommer fra Zeiss. Udover tre kamerasensorer så har mobilen også en 3D iTOF afstandssensor.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer