Sony Xperia 1 III er kvalitet uden bimle-bamle

VIDEO:  Se min anmeldelse af Sony Xperia 1 III, der er omgærdet af grundighed, kvalitet og en meget høj pris.

Se min anmeldelse af Sony Xperia 1 III

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Ønsker du en smartphone, hvor der er lagt vægt på det væsentlige fremfor ubrugelige bimle-bamle-funktioner i softwaren, er Sony det rette sted at kigge hen.

Nogle vil mene, at den nyeste topmodel Xperia 1 III er kedelig. Sådan har jeg nu ikke haft det i testperioden. Hurtigt bliver du glad for, at du har købt en klassisk smartphone, hvor ord som kvalitet og grundighed meget fint beskriver telefonen.

Jeg har været glad for 3.5 mm. jackstik og den præcise fingeraftrykssensor på telefonens højre side. Batteritiden har også hjulpet den positive opfattelse på vej. Med op til 40 timers driftstid er der ikke noget at klage over – og jeg brugt telefonen ”almindeligt”.

Nogle anmeldere har klaget over fotokvaliteten fra Xperia 1 III. Den båd er jeg ikke i. Jeg mener, at billederne bliver rigtigt gode – også under forhold hvor der er mørke og lyse områder ved motivet, samt når aftenlyset træder ind.

De dårlige ting ved Xperia 1 III

Selvom Sony Xperia 1 III på mange punkter, er en skøn telefon, så er der desværre også udfordringer.

Eksempelvis har skærmen ikke så kraftig lysstyrke, som sine nærmeste konkurrenter. Derfor kan du blive udfordret, når du skal aflæse skærmindholdet udenfor i sollys.

Jeg er glad for trådløs opladning, men min testmodel har skulle placeres utroligt præcist på opladepladen, da den ellers ikke aktiverede opladningen. Ifølge Sony er dette dog ikke et generelt problem.

Prisen er vanvittig høj

Dernæst er prisen også en udfordring. For 9.999 kroner er simpelthen skudt over målet – i forhold til konkurrenterne. Kig hos teleselskaberne som måske yder gode rabatter, hvis du binder dig til et abonnement.

Sonys fordel kan omvendt være, at de ikke er en kinesisk mobilproducent. Med det øgede fokus der er på kinesisk teknologi – i negativ grad – vil nogle mobilkøbere nok foretrække en telefon fra et andet land. I dette tilfælde Japan.

Sony Xperia 1 III får 5 ud af 6 stjerner.

Jeg vil anbefale, at du også læser min store test af Sony Xperia 1 III, så du får alle detaljer med.

Mere til historien

Optikken i kameraerne på Sony Xperia 1 III kommer fra Zeiss. Udover tre kamerasensorer så har mobilen også en 3D iTOF afstandssensor.

Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Nest WiFi Pro test | godt til de fleste

TEST: En enkel og pålidelig netværksløsning til Wi-Fi i de fleste boliger. Her er mine erfaringer med Nest WiFi Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram