Sony hamrer til prisen på topmodellen Xperia 1 III

Xperia 1 III bliver voldsom dyr. Hvad leverer Sony, som konkurrenterne ikke har?

Sony Xperia 1 III
Sony Xperia 1 III kan købes i Danmark fra den 10. august 2021 (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia 1 III koster 9.999 kroner. Det er ifølge Sony den vejledende pris, når salget starter den 10. august 2021.

Xperia 1 III er Sonys bud på en topmodel i sommeren 2021.

Det skal siges, at sidste års topmodel Xperia 1 II "kun" kostede 8.499 kroner (8 GB RAM / 256 GB lagerplads). Derfor er der i år tale om en voldsomt opskalering af prisen.

Mine forventninger til Sony Xperia 1 III har siden præsentationen i april været høje, men nu stiller jeg mig selv det åbenlyse spørgsmål: Hvad er det Sony leverer, som forsvarer hele 10.000 kroner på nær én krone?

Jeg medgiver, at Sony på skærmen giver noget konkurrenterne, ikke har. På Xperia 1 III får du en 6,5 tommer OLED-skærmtype med 4K-opløsning og 120 Hz opdateringshastighed. Det kan ingen af konkurrenterne klare. Om det er nødvendigt, er en helt anden diskussion.

Dertil kommer 240 Hz Motion Blur Reduction, der er teknologien, som scanner touchoverfladen intet mindre end 240 gange hvert sekund. Dette er med til at give en federe brugeroplevelse, når man rører skærmen. Særligt i spil er det relevant.

CBB annonceblok

Hej med dig... 😀 Få en skarp pris på dit mobilabonnement - fri tale og en stor datapakke. Tjek de billigste mobilabonnementer hos CBB - klik her.

CBB

Ekstra fokus på fed lyd og gode billeder

Sony Xperia 1 III
Kameraet har i Sony Xperia 1 III fået en overhaling. En ny kamerapp er blandt nyhederne (Foto: MereMobil.dk)

På lydendelen leverer Sony en særlig equalizer til brug i spil og en mulighed for at spole 30 sekunder tilbage, når du spiller og gense, hvor fed du har været. Telefonen har også stereolyd i de frontvendte højttalere og 360 Reality Audio samt DSEE Ultimate til optimering af lyden på digital musik fra 3,5 mm.-udgangen.

Kameraet har Sony naturligvis, som altid, givet en interessant overhaling.

Sony Xperia 1 III er baseret på Qualcomm Snapdragon 888 processor.

Xperia 1 III pris og tilgængelighed

Til prisen på 9.999 kroner får du 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, men der er fortsat plads til MicroSD-hukommelseskort.

Sony Xperia 1 III kommer til Danmark i farverne sort og lilla.

Du kan forudbestille Xperia 1 III fra den 5. juli 2021. Salgstarten er den 10. august hos Telia, Call Me, YouSee, Telmore, Telenor, CBB, Elgiganten og ProShop.

I forsalgsperioden får du hovedtelefonerne Sony WH-1000XM3 med i købet. XM3 har en værdi af omkring 1.700 kroner, alt efter hvilken forhandler du kigger på. WH-1000XM3 er forgængeren til det nyeste anmelderrose headset WH-1000XM4.

Læs vores test af WH-1000XM4 her.

På MereMobil.dk bringer vi en stor anmeldelse af Sony Xperia 1 III inden salgsstarten.

Du kan læse mere om Xperia 1 III og Xperia 5 III her.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Sony kommer også med en kraftig lillebror til Xperia 1 III. Den har navnet Xperia 5 III og er baseret på den samme processorplatform. Prisen på Xpeira 5 III er endnu ikke offenliggjort.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram