Sony Xperia 1 III er klar i butikkerne

2

Xperia 1 III er den nye topmodel fra Sony. Den er netop landet i butikkerne. Se pris og tilgængelighed her. 

Sony Xperia 1 III
Xperia 1 III er en ny smartphone fra Sony og den skuffer ikke (Foto: MereMobil.dk)

Sony er klar med deres seneste bud på en topmodel – navnet er Xperia 1 III. Der er tale om en rigtig interessant telefon og hvis du er til Sony-telefoner, bliver du bestemt ikke skuffet. 

Sony Xperia 1 III er smallere og har opdateret zoom

Salgsstarten på den nye Sony Xperia 1 III var den 10. august 2021 og prisen er høj. Den lyder nemlig 9.999 kroner uden abonnement, men kan findes billigere, hvis du tjekker hos teleselskaberne.

Sony hamrer til prisen på topmodellen Xperia 1 III

Der er nogle interessante ting for pengene.

Du får en 6,5 tommer OLED-skærmtype med 4K-opløsning og 120 Hz opdateringshastighed. Det er faktisk vildere end konkurrenterne – ikke opdateringshastigheden, men at den er 4K.

Dertil kommer 240 Hz Motion Blur Reduction, der er teknologien, som scanner touchoverfladen intet mindre end 240 gange hvert sekund. Dette er med til at give en federe brugeroplevelse, når man rører skærmen. Særligt i spil er det relevant.

En af de andre nyheder i Xperia 1 III er en ny kameraapp.

Optimering af lyden

Sony er på lyddelen klar med en særlig equalizer til brug i spil og en mulighed for at spole 30 sekunder tilbage, når du spiller og gense, hvor fed du har været.

Telefonen har også stereolyd i de frontvendte højttalere og 360 Reality Audio samt DSEE Ultimate til optimering af lyden på digital musik fra 3,5 mm.-udgangen.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 888 og så har mobilen 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Den understøtter også microSD-kort. 

Sony Xperia 1 III bliver tilgængelig i farverne sort og lilla på det danske marked og kan købes hos Telia, Call Me, YouSee, Telmore, Telenor, CBB, Elgiganten og ProShop.

Læs vores anmeldelse af Sony Xperia 1 III her.

Sony Xperia 1 III – kvalitet uden bimle-bamle

Mere til historien

I forsalgsperioden får du hovedtelefonerne Sony WH-1000XM3 med i købet. XM3 har en værdi af omkring 1.700 kroner, alt efter hvilken forhandler du kigger på. WH-1000XM3 er forgængeren til det nyeste anmelderrose headset WH-1000XM4. Du kan læse vores test af WH-1000XM4.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer