OnePlus Nord2 5G - rigtig god til prisen

VIDEO: Sidste sommer kom OnePlus Nord, der var en rigtig fed telefon. Vi ser her nærmere på om efterfølgeren OnePlus Nord 2 5G kan leve op til de høje forventinger.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

OnePlus kom tilbage til "rødderne" sidste år med deres OnePlus Nord telefon. Der fik man virkelig MEGET telefon for pengene. Derfor er det reelt set også svært, at være efterfølger til den.

Men OnePlus er klar med telefonen OnePlus Nord 2 5G, der altså skal forsøge at følge op på sidste års succes. Og det går også ganske godt med det.

Du får ikke en revolutionerende telefon i Nord 2 5G, men du får en rigtig god telefon til prisen.

De tre største forskelle der er på OnePlus Nord 2 5G og OnePlus Nord (2020) er:

  • Batterikapaciteten
  • Opladehastigheden
  • Processortypen

Sidste års processor var en Qualcomm, men i år kommer OnePlus Nord 2 5G med en MediaTek processor. Tidligere har MediaTek været kendt for at være en budgetprocessor, men det kan meget vel være ved at ændre sig. Du skal i hvert fald ikke være bekymret for MediaTek-processoren i OnePlus Nord 2 5G. Den giver høj ydelse og lav varmeudvikling.

OnePlus Nord CE – det mener anmelderne

Der medfølger også en 65 watt oplader, som på en halv time kan give fra 0 og op til 97 procent batteri på telefonen. Det har en af vores testladninger vist. Det er vitterligt imponerende. Du skal dog gå på kompromis med, at du ikke får trådløs opladning, men det betyder ingenting når du kan lade SÅ hurtigt.

Efter at have haft OnePlus Nord 2 5G i lommen, så er det også klart, at behovet for egentlige topmodeller er knap så stort. Denne og sidste års OnePlus Nord er uden sammenligning en af de bedste OnePlus' modeller. Har du sidste års model, så skal du heller ikke opgraderer, der er forskellene for små. Den unikke fysiske knap til lyd, vibrator og lydløs er i øvrigt bevaret på OnePlus Nord 2 5G.

Du får virkelig en rigtig god telefon, som ikke overrasker, da forskellene fra sidste års model er for små til at man overraskes. Den ender dog på 5 ud af 6 stjerner.

TEST: OnePlus Nord 2 5G | et stærkt køb

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at OnePlus Nord og OnePlus Nord 2 5G er de absolut bedste Nord-modeller.

iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Stiga A1500 test | sådan er den trådfrie robotplæneklipper

TEST: Ingen kanttråd - men effektiv GPS-kortlægning! Din græsplæne bliver mega flot med Stiga A1500 robotplæneklipperen. Men..!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram