OnePlus Nord2 5G – rigtig god til prisen

0

VIDEO: Sidste sommer kom OnePlus Nord, der var en rigtig fed telefon. Vi ser her nærmere på om efterfølgeren OnePlus Nord 2 5G kan leve op til de høje forventinger.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

OnePlus kom tilbage til “rødderne” sidste år med deres OnePlus Nord telefon. Der fik man virkelig MEGET telefon for pengene. Derfor er det reelt set også svært, at være efterfølger til den.

Men OnePlus er klar med telefonen OnePlus Nord 2 5G, der altså skal forsøge at følge op på sidste års succes. Og det går også ganske godt med det.

Du får ikke en revolutionerende telefon i Nord 2 5G, men du får en rigtig god telefon til prisen.

De tre største forskelle der er på OnePlus Nord 2 5G og OnePlus Nord (2020) er:

  • Batterikapaciteten
  • Opladehastigheden
  • Processortypen

Sidste års processor var en Qualcomm, men i år kommer OnePlus Nord 2 5G med en MediaTek processor. Tidligere har MediaTek været kendt for at være en budgetprocessor, men det kan meget vel være ved at ændre sig. Du skal i hvert fald ikke være bekymret for MediaTek-processoren i OnePlus Nord 2 5G. Den giver høj ydelse og lav varmeudvikling.

OnePlus Nord CE – det mener anmelderne

Der medfølger også en 65 watt oplader, som på en halv time kan give fra 0 og op til 97 procent batteri på telefonen. Det har en af vores testladninger vist. Det er vitterligt imponerende. Du skal dog gå på kompromis med, at du ikke får trådløs opladning, men det betyder ingenting når du kan lade SÅ hurtigt.

Efter at have haft OnePlus Nord 2 5G i lommen, så er det også klart, at behovet for egentlige topmodeller er knap så stort. Denne og sidste års OnePlus Nord er uden sammenligning en af de bedste OnePlus’ modeller. Har du sidste års model, så skal du heller ikke opgraderer, der er forskellene for små. Den unikke fysiske knap til lyd, vibrator og lydløs er i øvrigt bevaret på OnePlus Nord 2 5G.

Du får virkelig en rigtig god telefon, som ikke overrasker, da forskellene fra sidste års model er for små til at man overraskes. Den ender dog på 5 ud af 6 stjerner.

TEST: OnePlus Nord 2 5G | et stærkt køb

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at OnePlus Nord og OnePlus Nord 2 5G er de absolut bedste Nord-modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer