Nvidia-chef: Der er få produkter ind til 2023

Det seneste regnskab for Nvidia ser rigtig godt ud, men chefen forventer, at de langt ind i 2022 fortsat vil have begrænset adgang på produkter.

Nvidia logo (Foto: Nvidia)

Nvidia har for netop fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, som dækker årets andet kvartal.

Det er et regnskab, som viser en omsætning på 6,51 milliarder dollars i kvartalet, hvilket er en stigning i forhold til både første kvartal i år, men også samme kvartal sidste år.

Nvidia Geforce Series 3000 udsolgt landet over

Og efterspørgslen på Nvidias produkter er også stor, da kravene til nutidens computere er store. 

Det seneste grafikkort Nvidia lancerede i september 2020 har også oplevet en efterspørgsel, som Nvidia slet ikke har kunne følge med på. Det har betydet høje priser. Udbud og efterspørgsel gav nemlig markant højere priser. 

Der er ingen udsigt til, at udbuddet vil ændre sig med det samme. Nvidia-chef, Jensen Huang, erkendte nemlig under præsentationen af kvartalsregnskalbet, at situationen både er og fortsat vil være sådan.

-”Vi har arbejdet for at sikre os forsyninger på lang sigt, men som det er nu, så forventer jeg, at vi vil opleve en begrænset tilgang af produkter i størstedelen af næste år også,” udtalte Jensen Huang, ifølge Seeking Alpha, til præsentationen.

Grunden til der er for få grafikkort, er blandt andet, at pandemien har lammet fabrikkerne, som har produceret de nødvendige komponenter. Dernæst har det været problematisk med transport.

Pandemien har også givet mange mere fritid, da nedlukninger, isolation m.m. har betydet folk har ville opgradere deres computere.

Smartphone-markedet i vækst trods chipmangel

Selvom det i næste måned er et år siden Nvidia lancerede deres RTX 30-grafikkort, så er efterfølgeren, som går under kodenavnet ”Ada Lovelace” udskudt til næste år. 

Mere til historien

Der er mange, som er ramt af mangel på komponenter og det har indflydelse på mange produkter. Chipmangel rammer alt fra smart-lyspærer til biler.

Google Assistant på vej til Android TV

CES: Google har netop løftet sløret for, at Google Assistant er på vej til en række enheder i 2017. Android TV er en af dem.

(mere…)
Nvidia Shield Android TV kan nu købes i Danmark

Den store joker i TV-box segmentet Nvidia Shield Android TV, er netop landet på de første butikshylder i Danmark. (mere…)

NVIDIA lancerer 4K spillekonsol med Android TV

Grafikkort-producenten NVIDIA har lanceret en high-end 4K spillekonsol med Android TV platform og spil-streaming. (mere…)

NVIDIA afslører nyt superprodukt på MWC

NVIDIA har en stor nyhed på Mobile World Congress om mindre end en måned – produktet har været fem år undervejs. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram