Nokia 5.3 får Android 11

KORT NYT: Opdateringen til Android 11 er netop ved at blive udrullet til Nokia 5.3.

Nokia 5.3 Captain America
Nokia Captain America, var kodenavnet til Nokia 5.3, inden den officielle lancering. Nu modtager Nokia 5.3 opdateringen til Android 11. (Foto: HMD Global)

Generelt har HMD Global en rigtig god historik, når det kommer til opdateringer af deres smartphone-modeller. Men Android 11 har været forsinket til Nokia 5.3. Det var oprindeligt meldt ud, at den ville modtage Android 11 opdateringen i første halvår 2021. 

Det blev altså lige knapt nået. Men nu er udrulningen i gang.

Flere brugere har rapporteret, at Nokia 5.3 endelig har modtaget Android 11-opdateringen.

Der skulle også være andre Nokia-modeller, som endnu ikke har fået Android 11. Men det giver altså håb om, at den er på vej.

Det kunne dog tyde på, at det ikke kun er HMD Global, der bærer skylden for de langsomme Android 11 opdateringer. Også Xiaomi og Motorola har, ifølge GSMArena, været langsomme med Android 11-opdateringen. 

Nokia på vej med en flagskibstelefon

Google frigiver indenfor kort tid Android 12.

Mere til historien

Nokia har ligesom flere andre producenter også valgt, at fjerne oplader og headset i salgsæskerne til nogle af deres modeller.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram