Nokia på vej med flagskibstelefon

En reel flagskibstelefon har længe været ventet fra Nokia. Nu forlyder det, at Nokia X60 kommer i år.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView var det seneste bud på en reel flagskibstelefon fra HMD Global. Vi glæder os til en ny Nokia topmodel. (Foto: HMD Global)

Det er efterhånden alt for længe siden, at Nokia har sendt en reel flagskibstelefon på markedet. Men måske 2021 bliver året, hvor Nokia igen vil forsøge sig med en telefon, der skal konkurrere ”med de bedste”. 

Nokia dropper også oplader og headset

Rygterne svirrer i hvert fald om, at de er på vej med en ny premiumtelefon i slutningen af året. En officiel Nokia Product Manager har udtalt sig om sagen.

Vi skal nærmere præcist hen til den 11. november 2021 før, at Nokia vil lancere den kommende flagskibstelefon. Det oplyser Zhang Yucheng, Product Manager hos Nokia i Kina. Udtalelsen kommer på Weibo. Det skriver Android Authority.

Der har ikke været en efterfølger til Nokia 9 PureView, der kom på markedet i 2019, men nu er den måske endelig klar. 

3 grunde til at købe Nokia 9 PureView

Zhang Yucheng oplyser dog intet om specifikationer, design eller andet. Ej heller hvad navnet på den kommende topmodel bliver. Der er dog lidt spekulationer om, at modellen kunne hedde Nokia X60.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring en kommende topmodel fra HMD Global, som står bag Nokia-telefonerne. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der er lidt rygter om, at Nokias kommende telefoner i X60-serien vil komme med Huaweis styresystem HarmonyOS (i hvert fald på det kinesiske marked). Dette er dog hverken be- eller afkræftet.

Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram