Nokia på vej med flagskibstelefon

6

En reel flagskibstelefon har længe været ventet fra Nokia. Nu forlyder det, at Nokia X60 kommer i år.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView var det seneste bud på en reel flagskibstelefon fra HMD Global. Vi glæder os til en ny Nokia topmodel. (Foto: HMD Global)

Det er efterhånden alt for længe siden, at Nokia har sendt en reel flagskibstelefon på markedet. Men måske 2021 bliver året, hvor Nokia igen vil forsøge sig med en telefon, der skal konkurrere ”med de bedste”. 

Nokia dropper også oplader og headset

Rygterne svirrer i hvert fald om, at de er på vej med en ny premiumtelefon i slutningen af året. En officiel Nokia Product Manager har udtalt sig om sagen.

Vi skal nærmere præcist hen til den 11. november 2021 før, at Nokia vil lancere den kommende flagskibstelefon. Det oplyser Zhang Yucheng, Product Manager hos Nokia i Kina. Udtalelsen kommer på Weibo. Det skriver Android Authority.

Der har ikke været en efterfølger til Nokia 9 PureView, der kom på markedet i 2019, men nu er den måske endelig klar. 

3 grunde til at købe Nokia 9 PureView

Zhang Yucheng oplyser dog intet om specifikationer, design eller andet. Ej heller hvad navnet på den kommende topmodel bliver. Der er dog lidt spekulationer om, at modellen kunne hedde Nokia X60.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring en kommende topmodel fra HMD Global, som står bag Nokia-telefonerne. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der er lidt rygter om, at Nokias kommende telefoner i X60-serien vil komme med Huaweis styresystem HarmonyOS (i hvert fald på det kinesiske marked). Dette er dog hverken be- eller afkræftet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer