Nokia 8.3 5G får Android 11 opdatering

Android 11 -opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Det er Nokia 8.3 5G, som kan opdateres. 

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G opdateres nu til Android 11 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global oplyser, at Android 11-opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Udrulningen sker gradvist men Norden, og dermed Danmark, er blandt de første lande, som får opdateringen.

TEST: Nokia Android TV - godt køb uden prisen flår dig

Da Nokia 8.3 5G blev udgivet skete det med lovning på, at der ville komme sikkerhedsopdateringer i tre år og Android-opdateringer i to år.

-“At bringe det nyeste operativsystem til en smartphone-portefølje er på ingen måde en let bedrift. Det er en indviklet proces, der involverer et væld af partnere og en lang række tests. Jeg er begejstret for mit teams dedikation til at bringe det nyeste indenfor Android OS-innovation til vores Nokia-smartphone-kunder. Vi vil sikre, at Nokia-brugere har en sikker og god smartphone-oplevelse,” siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global i en pressemeddelelse.

Nokia har fået meget ros for, at være nogle af de telefoner som opdateres ofte. Det er med til at gøre de er driftsikre og giver en god Android-oplevelse.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

-“Jeg er stolt over at sige, at vi er en af de virksomheder, der gør netop det. Det gør vi uanset prispunktet, og Nokia 8.3 5G er bare starten på vores Android 11-opgraderings-rejse,” lyder det fra Juhl Sarvikas.

Nogle af de nye funktioner, som ejere af Nokia 8.3 5G får med opdateringen er:

  • Administrer dine samtaler: Alle besked-apps samles i en boble,  som altid let kan tilgås, uanset hvilken app du befinder dig i.
  • “Hej Google, vis mig min dag”: Brug den dedikerede Google Assistent-knap eller din stemme for at få et øjebliksbillede af din dag. 
  • Automatisk nulstilling af tilladelser: Nokia-smartphones med Android 11 nulstiller tilladelserne i apps, der ikke er brugt i et stykke tid. Dette holder dine personlige data mere sikre ved kun at give de seneste apps adgang til personlige oplysninger og adgang til funktioner, som kameraet,  mikrofon eller din telefons billeder.
Nokia Android 11 roadmap
Dette er planerne for opdateringer af Nokia-telefoner til Android 11 (Foto: HMD Global)

Mere til historien

Det anbefales at installere opdateringer via Wi-Fi forbindelsen.

Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Du kan hente iOS 17 i næste uge

Apple er klar med den næste store opdatering til iPhone og iPad i næste uge, hvor de frigiver iOS 17 og iPadOS 17 til alle.

(mere…)
WatchOS 10 på vej med widgets

SE EKSEMPLER: I næste uge er Apple klar med den store opdatering til watchOS 10, der bringer widgets til Apple Watch.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram