Nokia 8.3 5G får Android 11 opdatering

Android 11 -opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Det er Nokia 8.3 5G, som kan opdateres. 

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G opdateres nu til Android 11 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global oplyser, at Android 11-opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Udrulningen sker gradvist men Norden, og dermed Danmark, er blandt de første lande, som får opdateringen.

TEST: Nokia Android TV – godt køb uden prisen flår dig

Da Nokia 8.3 5G blev udgivet skete det med lovning på, at der ville komme sikkerhedsopdateringer i tre år og Android-opdateringer i to år.

-“At bringe det nyeste operativsystem til en smartphone-portefølje er på ingen måde en let bedrift. Det er en indviklet proces, der involverer et væld af partnere og en lang række tests. Jeg er begejstret for mit teams dedikation til at bringe det nyeste indenfor Android OS-innovation til vores Nokia-smartphone-kunder. Vi vil sikre, at Nokia-brugere har en sikker og god smartphone-oplevelse,” siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global i en pressemeddelelse.

Nokia har fået meget ros for, at være nogle af de telefoner som opdateres ofte. Det er med til at gøre de er driftsikre og giver en god Android-oplevelse.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

-“Jeg er stolt over at sige, at vi er en af de virksomheder, der gør netop det. Det gør vi uanset prispunktet, og Nokia 8.3 5G er bare starten på vores Android 11-opgraderings-rejse,” lyder det fra Juhl Sarvikas.

Nogle af de nye funktioner, som ejere af Nokia 8.3 5G får med opdateringen er:

  • Administrer dine samtaler: Alle besked-apps samles i en boble,  som altid let kan tilgås, uanset hvilken app du befinder dig i.
  • “Hej Google, vis mig min dag”: Brug den dedikerede Google Assistent-knap eller din stemme for at få et øjebliksbillede af din dag. 
  • Automatisk nulstilling af tilladelser: Nokia-smartphones med Android 11 nulstiller tilladelserne i apps, der ikke er brugt i et stykke tid. Dette holder dine personlige data mere sikre ved kun at give de seneste apps adgang til personlige oplysninger og adgang til funktioner, som kameraet,  mikrofon eller din telefons billeder.
Nokia Android 11 roadmap
Dette er planerne for opdateringer af Nokia-telefoner til Android 11 (Foto: HMD Global)

Mere til historien

Det anbefales at installere opdateringer via Wi-Fi forbindelsen.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram