Nokia 8.3 5G får Android 11 opdatering

Android 11 -opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Det er Nokia 8.3 5G, som kan opdateres. 

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G opdateres nu til Android 11 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global oplyser, at Android 11-opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Udrulningen sker gradvist men Norden, og dermed Danmark, er blandt de første lande, som får opdateringen.

TEST: Nokia Android TV – godt køb uden prisen flår dig

Da Nokia 8.3 5G blev udgivet skete det med lovning på, at der ville komme sikkerhedsopdateringer i tre år og Android-opdateringer i to år.

-“At bringe det nyeste operativsystem til en smartphone-portefølje er på ingen måde en let bedrift. Det er en indviklet proces, der involverer et væld af partnere og en lang række tests. Jeg er begejstret for mit teams dedikation til at bringe det nyeste indenfor Android OS-innovation til vores Nokia-smartphone-kunder. Vi vil sikre, at Nokia-brugere har en sikker og god smartphone-oplevelse,” siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global i en pressemeddelelse.

Nokia har fået meget ros for, at være nogle af de telefoner som opdateres ofte. Det er med til at gøre de er driftsikre og giver en god Android-oplevelse.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

-“Jeg er stolt over at sige, at vi er en af de virksomheder, der gør netop det. Det gør vi uanset prispunktet, og Nokia 8.3 5G er bare starten på vores Android 11-opgraderings-rejse,” lyder det fra Juhl Sarvikas.

Nogle af de nye funktioner, som ejere af Nokia 8.3 5G får med opdateringen er:

  • Administrer dine samtaler: Alle besked-apps samles i en boble,  som altid let kan tilgås, uanset hvilken app du befinder dig i.
  • “Hej Google, vis mig min dag”: Brug den dedikerede Google Assistent-knap eller din stemme for at få et øjebliksbillede af din dag. 
  • Automatisk nulstilling af tilladelser: Nokia-smartphones med Android 11 nulstiller tilladelserne i apps, der ikke er brugt i et stykke tid. Dette holder dine personlige data mere sikre ved kun at give de seneste apps adgang til personlige oplysninger og adgang til funktioner, som kameraet,  mikrofon eller din telefons billeder.
Nokia Android 11 roadmap
Dette er planerne for opdateringer af Nokia-telefoner til Android 11 (Foto: HMD Global)

Mere til historien

Det anbefales at installere opdateringer via Wi-Fi forbindelsen.

Fairphone 5 scorer 10/10 hos iFixit

Den nylig lancerede Fairphone 5, får topkarakter hos iFixit.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram