Nokia 8.3 5G får Android 11 opdatering

Android 11 -opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Det er Nokia 8.3 5G, som kan opdateres. 

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G opdateres nu til Android 11 (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global oplyser, at Android 11-opdateringen er klar til den første Nokia-telefon. Udrulningen sker gradvist men Norden, og dermed Danmark, er blandt de første lande, som får opdateringen.

TEST: Nokia Android TV - godt køb uden prisen flår dig

Da Nokia 8.3 5G blev udgivet skete det med lovning på, at der ville komme sikkerhedsopdateringer i tre år og Android-opdateringer i to år.

-“At bringe det nyeste operativsystem til en smartphone-portefølje er på ingen måde en let bedrift. Det er en indviklet proces, der involverer et væld af partnere og en lang række tests. Jeg er begejstret for mit teams dedikation til at bringe det nyeste indenfor Android OS-innovation til vores Nokia-smartphone-kunder. Vi vil sikre, at Nokia-brugere har en sikker og god smartphone-oplevelse,” siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global i en pressemeddelelse.

Nokia har fået meget ros for, at være nogle af de telefoner som opdateres ofte. Det er med til at gøre de er driftsikre og giver en god Android-oplevelse.

Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

-“Jeg er stolt over at sige, at vi er en af de virksomheder, der gør netop det. Det gør vi uanset prispunktet, og Nokia 8.3 5G er bare starten på vores Android 11-opgraderings-rejse,” lyder det fra Juhl Sarvikas.

Nogle af de nye funktioner, som ejere af Nokia 8.3 5G får med opdateringen er:

  • Administrer dine samtaler: Alle besked-apps samles i en boble,  som altid let kan tilgås, uanset hvilken app du befinder dig i.
  • “Hej Google, vis mig min dag”: Brug den dedikerede Google Assistent-knap eller din stemme for at få et øjebliksbillede af din dag. 
  • Automatisk nulstilling af tilladelser: Nokia-smartphones med Android 11 nulstiller tilladelserne i apps, der ikke er brugt i et stykke tid. Dette holder dine personlige data mere sikre ved kun at give de seneste apps adgang til personlige oplysninger og adgang til funktioner, som kameraet,  mikrofon eller din telefons billeder.
Nokia Android 11 roadmap
Dette er planerne for opdateringer af Nokia-telefoner til Android 11 (Foto: HMD Global)

Mere til historien

Det anbefales at installere opdateringer via Wi-Fi forbindelsen.

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram