Kinesiske børn får grænse for online gaming

KORT NYT: Den kinesiske regering vil begrænse de unges forbrug af computerspil, hvilket sker ved, at de kun får lov at spille få timer.

Gamer foran computeren (Foto: Pixabay.com)
Gamer foran computeren (Foto: Pixabay.com)

Der er ingen tvivl om, at hvis det nye tiltag i Kina også blev en realitet i Danmark, så ville de danske børn og unge komme med et gevaldigt ramaskrig.

Den kinesiske regering har nemlig sat en grænse for, hvornår og hvor meget de kinesiske børn må spille computerspil online.

Spilplatforme som Tencent og NetEase skal begrænse mindreåriges onlinespil til kun tre timer om ugen. Sådan lyder de nye regler, der er pålagt fra tilsynsmyndighederne nemlig.

Netflix klar med de første mobilspil

Børn og unge under 18 år må nu kun spille online computerspil i tidsrummet klokken 20.00 til 21.00 på fredage, lørdage og søndage, samt i ferier. 

Det er en ændring fra den tidligere grænse, som hed halvanden time på de fleste dage. Det skriver The Verge.  

Ændringen kommer, da der er en voksende bekymring over spilafhængighed og et bredere angreb på Kinas tech-giganter. 

PlayStation indgår samarbejde med Discord

Spilplatformene skal, ifølge Reuters, begrænse onlinespil udenfor disse timer. Det skal blandt andet ske ved at have et system til verificering af rigtige navne for at sikre de nye regler håndhæves. 

Mere til historien

Tilsynsmyndighederne siger også, at de vil indgå et samarbejde med forældre og skoler for at hjælpe med at bekæmpe spilafhængighed blandt kinesiske unge. 

Læs også:
Fortnite kopierer Among Us i nyt game-mode

FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
Subway Surfers Tag - kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Ny vild gamerserie: Asus ROG Phone 6

ROG Phone 6-serien fra Asus er nu en realitet. Du kan se specifikationerne på den vilde gamermobil, samt pris og tilgængelighed her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram