Kinesiske børn får grænse for online gaming

0

KORT NYT: Den kinesiske regering vil begrænse de unges forbrug af computerspil, hvilket sker ved, at de kun får lov at spille få timer.

Gamer foran computeren (Foto: Pixabay.com)
Gamer foran computeren (Foto: Pixabay.com)

Der er ingen tvivl om, at hvis det nye tiltag i Kina også blev en realitet i Danmark, så ville de danske børn og unge komme med et gevaldigt ramaskrig.

Den kinesiske regering har nemlig sat en grænse for, hvornår og hvor meget de kinesiske børn må spille computerspil online.

Spilplatforme som Tencent og NetEase skal begrænse mindreåriges onlinespil til kun tre timer om ugen. Sådan lyder de nye regler, der er pålagt fra tilsynsmyndighederne nemlig.

Netflix klar med de første mobilspil

Børn og unge under 18 år må nu kun spille online computerspil i tidsrummet klokken 20.00 til 21.00 på fredage, lørdage og søndage, samt i ferier. 

Det er en ændring fra den tidligere grænse, som hed halvanden time på de fleste dage. Det skriver The Verge.  

Ændringen kommer, da der er en voksende bekymring over spilafhængighed og et bredere angreb på Kinas tech-giganter. 

PlayStation indgår samarbejde med Discord

Spilplatformene skal, ifølge Reuters, begrænse onlinespil udenfor disse timer. Det skal blandt andet ske ved at have et system til verificering af rigtige navne for at sikre de nye regler håndhæves. 

Mere til historien

Tilsynsmyndighederne siger også, at de vil indgå et samarbejde med forældre og skoler for at hjælpe med at bekæmpe spilafhængighed blandt kinesiske unge. 

Læs også:
Fortnite kopierer Among Us i nyt game-mode

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer