PlayStation indgår samarbejde med Discord

Sony vil gøre noget ved, at spillerne snakker sammen udenfor PlayStation-platformen. Derfor har de nu indgået et samarbejde med Discord.

Discord er kommunikationsplatformen, som foretrækkes af de fleste gamere (Foto: Discord)
Discord er kommunikationsplatformen, som foretrækkes af de fleste gamere (Foto: Discord)

Discord anses som værende en af de bedste kommunikationsplatforme til gamere. Det er udviklet med gamere som primær målgruppe af amerikaneren Jason Citron. Idéen fik han sammen med nogle venner, da de syntes eksisterende tjenester ikke var specielt brugervenlige. Det er muligt at dele tekst, billeder, video og lyd ved siden af man spiller.

Among Us kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5

Det er netop offentliggort at Sony PlayStation og Discord har indgået et samarbejde. Detaljerne er på nuværende tidspunkt begrænsede, men det vil altså være muligt at downloade Discord på PlayStation. Og på et senere tidspunkt, vil det blive mere integreret.

-”Den populære kommunikationstjeneste (red. Discord) vil blive integreret i din sociale oplevelse på PlayStation tidligt næste år,” skriver Sony i en pressemeddelelse.

Salget af PlayStation 5 går bedre end af PlayStation 4

Sidste år havde Discord 140 millioner månedlige brugere og det tyder altså ikke på, at populariteten bliver mindre lige med det samme.

Målet er, at Discord og PlayStation sammen vil give en god oplevelse både på konsollen og mobilen i starten af næste år. Sådan lyder det fra Jim Ryan, CEO i Sony Interactive Entertainment.

Mere til historien

Tilbage i april 2021 skulle Microsoft angiveligt have været interesseret i at købe Discord for hele 10 milliarder dollars. Dette gav frygt hos mange, da de frygtede den brugeroplevelse, som kendes i dag ville forsvinde. Discord afviste buddet. Discord er helt fri for reklamer.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram