PlayStation indgår samarbejde med Discord

Sony vil gøre noget ved, at spillerne snakker sammen udenfor PlayStation-platformen. Derfor har de nu indgået et samarbejde med Discord.

Discord er kommunikationsplatformen, som foretrækkes af de fleste gamere (Foto: Discord)
Discord er kommunikationsplatformen, som foretrækkes af de fleste gamere (Foto: Discord)

Discord anses som værende en af de bedste kommunikationsplatforme til gamere. Det er udviklet med gamere som primær målgruppe af amerikaneren Jason Citron. Idéen fik han sammen med nogle venner, da de syntes eksisterende tjenester ikke var specielt brugervenlige. Det er muligt at dele tekst, billeder, video og lyd ved siden af man spiller.

Among Us kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5

Det er netop offentliggort at Sony PlayStation og Discord har indgået et samarbejde. Detaljerne er på nuværende tidspunkt begrænsede, men det vil altså være muligt at downloade Discord på PlayStation. Og på et senere tidspunkt, vil det blive mere integreret.

-”Den populære kommunikationstjeneste (red. Discord) vil blive integreret i din sociale oplevelse på PlayStation tidligt næste år,” skriver Sony i en pressemeddelelse.

Salget af PlayStation 5 går bedre end af PlayStation 4

Sidste år havde Discord 140 millioner månedlige brugere og det tyder altså ikke på, at populariteten bliver mindre lige med det samme.

Målet er, at Discord og PlayStation sammen vil give en god oplevelse både på konsollen og mobilen i starten af næste år. Sådan lyder det fra Jim Ryan, CEO i Sony Interactive Entertainment.

Mere til historien

Tilbage i april 2021 skulle Microsoft angiveligt have været interesseret i at købe Discord for hele 10 milliarder dollars. Dette gav frygt hos mange, da de frygtede den brugeroplevelse, som kendes i dag ville forsvinde. Discord afviste buddet. Discord er helt fri for reklamer.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram