PlayStation indgår samarbejde med Discord

0

Sony vil gøre noget ved, at spillerne snakker sammen udenfor PlayStation-platformen. Derfor har de nu indgået et samarbejde med Discord.

Discord er kommunikationsplatformen, som foretrækkes af de fleste gamere (Foto: Discord)
Discord er kommunikationsplatformen, som foretrækkes af de fleste gamere (Foto: Discord)

Discord anses som værende en af de bedste kommunikationsplatforme til gamere. Det er udviklet med gamere som primær målgruppe af amerikaneren Jason Citron. Idéen fik han sammen med nogle venner, da de syntes eksisterende tjenester ikke var specielt brugervenlige. Det er muligt at dele tekst, billeder, video og lyd ved siden af man spiller.

Among Us kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5

Det er netop offentliggort at Sony PlayStation og Discord har indgået et samarbejde. Detaljerne er på nuværende tidspunkt begrænsede, men det vil altså være muligt at downloade Discord på PlayStation. Og på et senere tidspunkt, vil det blive mere integreret.

-”Den populære kommunikationstjeneste (red. Discord) vil blive integreret i din sociale oplevelse på PlayStation tidligt næste år,” skriver Sony i en pressemeddelelse.

Salget af PlayStation 5 går bedre end af PlayStation 4

Sidste år havde Discord 140 millioner månedlige brugere og det tyder altså ikke på, at populariteten bliver mindre lige med det samme.

Målet er, at Discord og PlayStation sammen vil give en god oplevelse både på konsollen og mobilen i starten af næste år. Sådan lyder det fra Jim Ryan, CEO i Sony Interactive Entertainment.

Mere til historien

Tilbage i april 2021 skulle Microsoft angiveligt have været interesseret i at købe Discord for hele 10 milliarder dollars. Dette gav frygt hos mange, da de frygtede den brugeroplevelse, som kendes i dag ville forsvinde. Discord afviste buddet. Discord er helt fri for reklamer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer