Her er Huawei P50-serien

Huawei P50 Pro og Huawei P50 er præsenteret. Ingen Android. Ingen 5G. Læs mere om Huawei P50-serien her.

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro har temmelig stor kameraoptik på bagsiden (Foto: Huawei)

Måneders ventetid er nu ovre, da Huawei nu har afsløret deres nyeste smartphone-serie; Huawei P50-serien. Det skriver Pocketnow og tidligere rygter holdt altså stik.

Huawei P50-serien afsløres måske sidst i juli

Huawei-telefonerne ville normalt have fået en masse opmærksomhed fra verdenspressen, men da Huawei ikke længere kommer med Android-platformen, er der ikke i første omgang så stor interesse. Salgstallene ventes ikke, at blive ligeså store som tidligere. 

Lanceringseventen startede også med, at se tilbage på nogle af de ikoniske enheder i Huawei P-serien. Dette inkluderede P9, P10, P20, P30 og P40.

P50-serien består i skrivende stund af to modeller – nemlig Huawei P50 og Huawei P50 Pro. Begge modeller understøtter 66 watt hurtigopladning via kabel, samt kommer med stereohøjttalere. Det er derimod kun Huawei P50 Pro, der understøtter 50 watt trådløs opladning.

Huawei-brand Honor får atter Google-tjenester

Kort om Huawei P50

Huawei P50 har en 6,5 tommer OLED skærm med FHD+ opløsning og 90 Hz opdateringshastighed.

Processoren er en Snapdragon 888 4G fra Qualcomm. Derudover har den 8 GB RAM og findes med enten 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Denne kan udvides med NM hukommelseskort til 256 GB.

Kameraet er et triplekamera, hvor hovedsponsoren er på 50 megapixels. Der er også 13 megapixels ultravidvinkel og 12 megapixels telefotosensor med OIS-stabilisering. Telefonen har 5x optisk zoom og 50 x digital zoom. Frontkameraet er på 13 megapixels.

Batteriet er på 4.100 mAh. Den har som tidligere nævnt ikke trådløsopladning.

Kort om Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro (Foto: Huawei)

Skærmen på Huawei P50 Pro er lidt større end på Huawei P50. Pro-modellen har nemlig en 6,6 tommer OLED-skærm med FHD+ opløsning og 120 Hz opdateringshastighed. Den har også XD Fusion Pro, som er et billedefusionssystem der fordobler lyset sammenlignet med Huawei P40 Pro. 

Huawei P50 Pro bliver tilgængelig i to varianter, som kommer med enten en Kirin 9000 processor eller en Qualcomm Snapdragon 888 processor. Desuden er den tilgængelig i flere forskellige konfigurationer;  8 GB RAM og 128/256/512 GB intern hukommelse eller 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

Huawei HarmonyOS 2 runder 10 millioner

Kameraet på Pro-modellen er et quad-kamera setup, hvor hovedsensoren er på 50 megapixels. Derudover har den 40 megapixels monochrome sensor, 13 megapixels ultravidvinkel sensor og 64 megapixels telefotosensor med OIS billedstabilisering og 3,5 x optisk zoom.

Kameraet understøttter hele 100x digital zoom. Frontkameraet er på 13 megapixels. Batteriet har en kapacitet på 4.360 mAh. 

Telefonerne kommer med Huaweis eget styresystem HarmonyOS 2. Det er derfor spændende at se, hvor interessant Huawei P50-serien er for mobilkøberne.

Begge modeller er iøvrigt IP68 certificeret.

Huawei P50 Pro bliver tilgængelig i fem forskellige farver: Golden Black, Cocoa Gold, Pearl White og Charm Pink.  Mens Huawei P50 kommer i tre forskellige farver: Golden Black, Cocoa Gold og Pearl White.

Det er i skrivende stund uvist om telefonerne lanceres officielt i Danmark. Huawei har dog meldt ud, at både Huawei P50 og Huawei P50 Pro bliver tilgængelige globalt. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Rygterne om, at Huawei P50-modellerne ikke ville understøtte 5G har vist sig at holde stik. Dermed undestøtter de altså kun 4G, 3G og 2G. 

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram