Huawei HarmonyOS 2 runder 10 millioner enheder

Huawei har stor succes med deres nye styresystem HarmonyOS 2 på hjemmemarkedet, hvor de allerede har rundet 10 millioner aktive enheder.

Huawei-kagen der var til ansatte for at fejre, at der nu er rundet 10 millioner enheder med HarmonyOS 2
Huawei-kagen der var til ansatte for at fejre, at der nu er rundet 10 millioner enheder med HarmonyOS 2 (Kilde: https://news.mydrivers.com)

Det er ikke længe siden, at Huawei annoncerede deres nye styresystem HarmonyOS 2, men det har allerede stor succes på det kinesiske marked. På nuværende tidspunkt er der allerede rundet 10 millioner aktive enheder, som har det installeret. 

Huawei Watch 3 præsenteres den 2. juni

Milepælen har Huawei valgt at fejre med en ganske unik-kage, som du kan se på billedet herover. Billedet er delt på diverse medier. Det skriver GSMArena.

Kagen viser også, at HarmonyOS 2 er styresystemet til forskellige enheder lige fra hovedtelefoner, smartwatches, telefoner, TV og lignende. 

HarmonyOS 2 er tilgængelig lige nu til Huawei Mate 40-serien, Huawei P40-serien, Huawei Mate 30-serien og MatePad Pro i Kina, mens også Huawei P30-serien, Honor 30 og Honor V30 vil få det indenfor kort tid.

Kineserne har umiddelbart taget godt imod styresystemet. Det bliver spændende om resten af verden også gør det. Selvom det er flot, at HarmonyOS 2 allerede er installeret på 10 millioner enheder, så er målet alene for 2021 langt højere. Huawei har nemlig et mål om, at systemet er ude på 360 millioner aktive enheder inden slutningen af året.

ANMELDELSE: Huawei Freebuds 4i | overraskende gode til prisen

Tror du, at Huawei har en chance på mobilmarkedet herhjemme med HarmonyOS 2 eller markeder udenfor det kinesiske generelt? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Huawei håber også, at de får succes med styresystemet og udviklerne vil udvikle apps til det. De har et mål om 1,2 millioner udviklere skal udvikle apps til den nye platform.

Mere til historien

Første gang vi hørte om HarmonyOS var i 2019, hvor Huawei for alvor begyndte at få problemer med handelsforbuddet mellem Kina og USA. 

Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Her er Huawei P50-serien

Huawei P50 Pro og Huawei P50 er præsenteret. Ingen Android. Ingen 5G. Læs mere om Huawei P50-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram