Huawei HarmonyOS 2 runder 10 millioner enheder

0

Huawei har stor succes med deres nye styresystem HarmonyOS 2 på hjemmemarkedet, hvor de allerede har rundet 10 millioner aktive enheder.

Huawei-kagen der var til ansatte for at fejre, at der nu er rundet 10 millioner enheder med HarmonyOS 2
Huawei-kagen der var til ansatte for at fejre, at der nu er rundet 10 millioner enheder med HarmonyOS 2 (Kilde: https://news.mydrivers.com)

Det er ikke længe siden, at Huawei annoncerede deres nye styresystem HarmonyOS 2, men det har allerede stor succes på det kinesiske marked. På nuværende tidspunkt er der allerede rundet 10 millioner aktive enheder, som har det installeret. 

Huawei Watch 3 præsenteres den 2. juni

Milepælen har Huawei valgt at fejre med en ganske unik-kage, som du kan se på billedet herover. Billedet er delt på diverse medier. Det skriver GSMArena.

Kagen viser også, at HarmonyOS 2 er styresystemet til forskellige enheder lige fra hovedtelefoner, smartwatches, telefoner, TV og lignende. 

HarmonyOS 2 er tilgængelig lige nu til Huawei Mate 40-serien, Huawei P40-serien, Huawei Mate 30-serien og MatePad Pro i Kina, mens også Huawei P30-serien, Honor 30 og Honor V30 vil få det indenfor kort tid.

Kineserne har umiddelbart taget godt imod styresystemet. Det bliver spændende om resten af verden også gør det. Selvom det er flot, at HarmonyOS 2 allerede er installeret på 10 millioner enheder, så er målet alene for 2021 langt højere. Huawei har nemlig et mål om, at systemet er ude på 360 millioner aktive enheder inden slutningen af året.

ANMELDELSE: Huawei Freebuds 4i | overraskende gode til prisen

Tror du, at Huawei har en chance på mobilmarkedet herhjemme med HarmonyOS 2 eller markeder udenfor det kinesiske generelt? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Huawei håber også, at de får succes med styresystemet og udviklerne vil udvikle apps til det. De har et mål om 1,2 millioner udviklere skal udvikle apps til den nye platform.

Mere til historien

Første gang vi hørte om HarmonyOS var i 2019, hvor Huawei for alvor begyndte at få problemer med handelsforbuddet mellem Kina og USA. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer