Huawei P50-serien afsløres måske sidst i juli

KORT NYT: Den kommende Huawei P50-serie afsløres angiveligt i slutningen af juli og det ventes, at P50-serien består af tre forskellige modeller.

Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)
Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)

Huawei ventes, at lancere deres kommende Huawei P50-serie i slutningen af juli måned. Datoen er afsløret af en bruger på Weibo. Det skete efter, at et binært kodetip blev konverteret. Kodetippet var 1011011001 og det blev altså konverteret til 729, hvilket kunne tyde på, at datoen 29. juli er den endelige dato for lanceringen.

Huawei HarmonyOS rundet 10 millioner enheder

Det ventes, at Huawei P50-serien består af tre forskellige modeller, der formentlig vil få navnene Huawei P50, Huawei P50 Pro og Huawei P50 Pro+.

Lækket billede af Huawei P50 Pro afslører to kæmpe kameraer

Tidligere har P-serien fra Huawei været lanceret tidligere på året. Derfor har mange også forventet, at den ville komme i marts eller april. Men det har ikke været tilfældet. Det skyldes måske manglen på chip.

Det er uvist om Huawei P50-serien kommer til Danmark. Huaweis modeller kommer helt uden Google, men i stedet med Huaweis eget styresystem HarmonyOS 2.0.

Huaweis tidligere “lillebror”-brand Honor har netop fået adgang til Google apps og tjenester igen efter Huawei solgte dem fra.

Huawei-brand Honor får adgang til Google apps og tjenester

Mere til historien

Huawei kom tidligere i år med et rigtigt godt bud på nogle gode EarPods. Du kan læse vores anmeldelse af FreeBuds 4i her.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram