Huawei P50-serien afsløres måske sidst i juli

KORT NYT: Den kommende Huawei P50-serie afsløres angiveligt i slutningen af juli og det ventes, at P50-serien består af tre forskellige modeller.

Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)
Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)

Huawei ventes, at lancere deres kommende Huawei P50-serie i slutningen af juli måned. Datoen er afsløret af en bruger på Weibo. Det skete efter, at et binært kodetip blev konverteret. Kodetippet var 1011011001 og det blev altså konverteret til 729, hvilket kunne tyde på, at datoen 29. juli er den endelige dato for lanceringen.

Huawei HarmonyOS rundet 10 millioner enheder

Det ventes, at Huawei P50-serien består af tre forskellige modeller, der formentlig vil få navnene Huawei P50, Huawei P50 Pro og Huawei P50 Pro+.

Lækket billede af Huawei P50 Pro afslører to kæmpe kameraer

Tidligere har P-serien fra Huawei været lanceret tidligere på året. Derfor har mange også forventet, at den ville komme i marts eller april. Men det har ikke været tilfældet. Det skyldes måske manglen på chip.

Det er uvist om Huawei P50-serien kommer til Danmark. Huaweis modeller kommer helt uden Google, men i stedet med Huaweis eget styresystem HarmonyOS 2.0.

Huaweis tidligere "lillebror"-brand Honor har netop fået adgang til Google apps og tjenester igen efter Huawei solgte dem fra.

Huawei-brand Honor får adgang til Google apps og tjenester

Mere til historien

Huawei kom tidligere i år med et rigtigt godt bud på nogle gode EarPods. Du kan læse vores anmeldelse af FreeBuds 4i her.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram