Lækket billede af Huawei P50 Pro afslører to kæmpe kameraer

Der er lækket nye billeder af Huawei P50 og Huawei P50 Pro, der viser at et spændende kamera formentlig er på vej i den kommende topmodel.

Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)
Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)

Huawei er på vej med den næste topmodel, som forventes at få navnet Huawei P50 Pro og Huawei P50. Tipsteren Steve Hemmerstoffer har tidligere afsløret Huawei P50 Pro.

@OnLeaks har fornylig delt billeder af den kommende P50-model, som afslører, at der vil være to kæmpestore kameraer på bagsiden, mens der på forsiden er et lille punch hole i midten. Det skriver Android Authority.

Skærmen på Huawei P50 vil være på 6,3 tommer diagonalt, men modsat P50 Pro, vil den ikke komme med kurvede hjørner på siden.

Enheden bliver fysisk større end forgængeren Huawei P40. Den vil nemlig blive 8 mm høje og 3 mm brede, mens kamerabumpen også betyder den bliver markant tykkere. Kamerabumpet gør nemlig tykkelsen vil blive hele 10,6 mm på det tykkeste punkt, mens størstedelen af telefonen vil være 8,3 mm tyk.

Der er endnu ikke nogen oplysninger ude om, hvad der kan forventes af kameraet, men forventningerne er høje.

Huawei P50 og Huawei P50 Pro ventes, at komme med styresystemet HarmonyOS fra salgsæsken.

Huawei P50-serien til Danmark?

Det er ingen hemmelighed, at Huawei har det svært på mange markeder, deriblandt det danske. Det er også i skrivende stund uvist, om vi skal forvente en dansk lancering af de kommende P50-modeller.

Sikkert er det dog, at Huawei P40-serien var yderst interessant på hardwaren, men da den kom med Android uden adgang til Googles tjenester, var alt det gode i Android ikke længere så brugbart.

ANMELDELSE: Huawei P40 Pro – bedst og dårligst på samme tid

MereMobil.dk holder jer opdateret, når der er nyt omkring dette.

Mere til historien

Huawei har netop også lanceret deres bud på "Android Auto", som har fået navnet HiCar.

DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

(mere…)
Så meget bruges mobilkameraet

Apple fortalte i går under deres iPhone 14-event, at der sidste år blev taget mere end 3 tusinde milliarder billeder på en iPhone. Derfor er kameraet også meget vigtigt for producenterne.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram