Lækket billede af Huawei P50 Pro afslører to kæmpe kameraer

Der er lækket nye billeder af Huawei P50 og Huawei P50 Pro, der viser at et spændende kamera formentlig er på vej i den kommende topmodel.

Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)
Huawei P50 er lækket (Kilde: OnLeaks / Voice)

Huawei er på vej med den næste topmodel, som forventes at få navnet Huawei P50 Pro og Huawei P50. Tipsteren Steve Hemmerstoffer har tidligere afsløret Huawei P50 Pro.

@OnLeaks har fornylig delt billeder af den kommende P50-model, som afslører, at der vil være to kæmpestore kameraer på bagsiden, mens der på forsiden er et lille punch hole i midten. Det skriver Android Authority.

Skærmen på Huawei P50 vil være på 6,3 tommer diagonalt, men modsat P50 Pro, vil den ikke komme med kurvede hjørner på siden.

Enheden bliver fysisk større end forgængeren Huawei P40. Den vil nemlig blive 8 mm høje og 3 mm brede, mens kamerabumpen også betyder den bliver markant tykkere. Kamerabumpet gør nemlig tykkelsen vil blive hele 10,6 mm på det tykkeste punkt, mens størstedelen af telefonen vil være 8,3 mm tyk.

Der er endnu ikke nogen oplysninger ude om, hvad der kan forventes af kameraet, men forventningerne er høje.

Huawei P50 og Huawei P50 Pro ventes, at komme med styresystemet HarmonyOS fra salgsæsken.

Huawei P50-serien til Danmark?

Det er ingen hemmelighed, at Huawei har det svært på mange markeder, deriblandt det danske. Det er også i skrivende stund uvist, om vi skal forvente en dansk lancering af de kommende P50-modeller.

Sikkert er det dog, at Huawei P40-serien var yderst interessant på hardwaren, men da den kom med Android uden adgang til Googles tjenester, var alt det gode i Android ikke længere så brugbart.

ANMELDELSE: Huawei P40 Pro – bedst og dårligst på samme tid

MereMobil.dk holder jer opdateret, når der er nyt omkring dette.

Mere til historien

Huawei har netop også lanceret deres bud på "Android Auto", som har fået navnet HiCar.

Sony Xperia Pro-I test | Kameratelefonen udover det sædvanlige

TEST: Sony følger sjældent den slagne vej, når det kommer til telefoner og det giver både plusser og minusser på den nye Xperia Pro-I, som vi har testet.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Google Foto ser tilbage ”Best of 2021”

KORT NYT: Inden længe skriver vi 2022. Derfor kan du mange steder se "Best of 2021". Google Fotos er også på vej med et mindeværdigt tilbageblik.

(mere…)
Samsung-telefon har filmet Discovery Wildlife dokumentar

VIDEO: Samsung og Discovery har samarbejdet om, at filme en ny wildlife dokumentar udelukkende med Samsung Galaxy S21 Ultra. Se resultatet her.

(mere…)
Sony har afsløret Xperia Pro-I - ny vanvittig telefon

Sony Xperia Pro-I er navnet på den nye Pro-model fra Sony, der stikker helt af.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram