Galaxy Buds2 afsløret i unbox-video

SE VIDEOEN: Samsung er klar med deres store Galaxy Unpacked-event i næste uge. Galaxy Buds2 er dog afsløret før tid i ny video.

Forud for Samsungs store Galaxy Unpacked-event er en ny video dukket op på YouTube. Videoen er fra The Mobile Central og viser en fuld unboxing og hands-on video af Galaxy Buds2. Det skriver GSMArena.

I videoen fremvises det også, hvad du finder i æsken. Og det er helt som forventet:

  • Opladeetui
  • Buds2
  • USB-A til C ladekabel
  • Ekstra ørepropper.

Opladeetuiet er hvidt på ydersiden, men har en anden farve på indersiden. På det eksemplar vi ser i videoen, er det en grøn (olivenfarvet).

Ifølge rygterne vil Galaxy Buds2 komme i fem nye farver: Black, White, Yellow, Green og Violet. Det skriver Pocketnow.

I videoen gennemgår de også indstillingerne i Galaxy Wearable-appen og viser hvordan man sætter Buds2 i parringsmode.

Samsung er klar med deres Unpacked event onsdag den 11. august.

Foruden Galaxy Buds2, så vil de også annoncere følgende produkter:

  • Galaxy Watch 4
  • Galaxy Watch 4 Classic
  • Galaxy Z Fold3
  • Galaxy Z Flip3.

Ægte billede: Se Samsung Galaxy Watch 4

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Samsungs lancering onsdag den 11. august 2021, hvor du kan læse om alle de nye lanceringer.

Samsung har brug for et godt salg af de nye produkter, da de i andet kvartal 2021 blev overhalet på det europæiske marked af Xiaomi.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

SE OGSÅ: Se priser på Galaxy Buds hos Telia %%%%

Mere til historien

Rygterne svirrer allerede om den kommende Galaxy S22-serie. Det forlyder blandt andet, at den vil understøtte 65W opladning.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram