Ægte billede: Se Samsung Galaxy Watch 4

Selvom billedet ikke viser meget, er det stadig spændende at se Google og Samsungs mix af Wear OS og Tizen på Samsung Galaxy Watch 4.

Galaxy Watch 4 med One UI Watch
Lækket billede af Galaxy Watch 4 med One UI Watch (Foto: 91mobiles)

Med lidt over en uge til Samsungs Unpacked event, er der nye billeder ude af det rygtede Galaxy Watch 4 Classic og det nye smartwatch-OS fra Samsung og Google.

Samsung og Google annoncerede på Google I/O tilbage i maj, at de ville forene WearOS og Tizen, hvilket skulle resultere i bedre batterilevetid, hurtigere loadtider for apps og meget mere.

LÆS OGSÅ: Samsung nedlægger Tizen på smartwatches

Kort efter gav Samsung eksempler på, hvordan det nye OS ville se ud. Og nu kan vi så se det på rigtige ure i sort og sølv, skriver 91mobiles.

Ved Samsungs fremvisning af smartwatch-platformen, blev det omtalt som One UI Watch.

Desværre ser vi ikke meget andet end hvad der ligner en setup-skærm og en skærm der beder brugeren indstille tiden på uret.

Men interessant er det at se det nye ur-OS kørende på rigtige ure, som vi forhåbentlig får mere at se til Samsungs Unpacked event den 11. august 2021. Det holder vi øje med på MereMobil.dk.

Her kan du se nogle af de billeder, der tidligere er lækket af Samsung Galaxy Watch 4.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien                

Selvom Samsung hentyder kraftigt til nye foldbare telefoner i deres Unpacked invitation, har de tidligere fremvist nye smartwatches ved disse events.

 

Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Bard er Googles ChatGPT-konkurrent

OFFICIELT: Bard er Googles forsøg på at konkurrere mod ChatGPT. Bard åbner snart for offentligheden.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Google afholder ”Search og AI”-event

Google holder onsdag den 8. februar et event, hvor der vil komme flere oplysninger om ”Search, Maps og Beyind".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram