Ægte billede: Se Samsung Galaxy Watch 4

0

Selvom billedet ikke viser meget, er det stadig spændende at se Google og Samsungs mix af Wear OS og Tizen på Samsung Galaxy Watch 4.

Galaxy Watch 4 med One UI Watch
Lækket billede af Galaxy Watch 4 med One UI Watch (Foto: 91mobiles)

Med lidt over en uge til Samsungs Unpacked event, er der nye billeder ude af det rygtede Galaxy Watch 4 Classic og det nye smartwatch-OS fra Samsung og Google.

Samsung og Google annoncerede på Google I/O tilbage i maj, at de ville forene WearOS og Tizen, hvilket skulle resultere i bedre batterilevetid, hurtigere loadtider for apps og meget mere.

LÆS OGSÅ: Samsung nedlægger Tizen på smartwatches

Kort efter gav Samsung eksempler på, hvordan det nye OS ville se ud. Og nu kan vi så se det på rigtige ure i sort og sølv, skriver 91mobiles.

Ved Samsungs fremvisning af smartwatch-platformen, blev det omtalt som One UI Watch.

Desværre ser vi ikke meget andet end hvad der ligner en setup-skærm og en skærm der beder brugeren indstille tiden på uret.

Men interessant er det at se det nye ur-OS kørende på rigtige ure, som vi forhåbentlig får mere at se til Samsungs Unpacked event den 11. august 2021. Det holder vi øje med på MereMobil.dk.

Her kan du se nogle af de billeder, der tidligere er lækket af Samsung Galaxy Watch 4.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien                

Selvom Samsung hentyder kraftigt til nye foldbare telefoner i deres Unpacked invitation, har de tidligere fremvist nye smartwatches ved disse events.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer