Ægte billede: Se Samsung Galaxy Watch 4

Selvom billedet ikke viser meget, er det stadig spændende at se Google og Samsungs mix af Wear OS og Tizen på Samsung Galaxy Watch 4.

Galaxy Watch 4 med One UI Watch
Lækket billede af Galaxy Watch 4 med One UI Watch (Foto: 91mobiles)

Med lidt over en uge til Samsungs Unpacked event, er der nye billeder ude af det rygtede Galaxy Watch 4 Classic og det nye smartwatch-OS fra Samsung og Google.

Samsung og Google annoncerede på Google I/O tilbage i maj, at de ville forene WearOS og Tizen, hvilket skulle resultere i bedre batterilevetid, hurtigere loadtider for apps og meget mere.

LÆS OGSÅ: Samsung nedlægger Tizen på smartwatches

Kort efter gav Samsung eksempler på, hvordan det nye OS ville se ud. Og nu kan vi så se det på rigtige ure i sort og sølv, skriver 91mobiles.

Ved Samsungs fremvisning af smartwatch-platformen, blev det omtalt som One UI Watch.

Desværre ser vi ikke meget andet end hvad der ligner en setup-skærm og en skærm der beder brugeren indstille tiden på uret.

Men interessant er det at se det nye ur-OS kørende på rigtige ure, som vi forhåbentlig får mere at se til Samsungs Unpacked event den 11. august 2021. Det holder vi øje med på MereMobil.dk.

Her kan du se nogle af de billeder, der tidligere er lækket af Samsung Galaxy Watch 4.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien                

Selvom Samsung hentyder kraftigt til nye foldbare telefoner i deres Unpacked invitation, har de tidligere fremvist nye smartwatches ved disse events.

 

Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram