Samsung Galaxy Watch 4 – specifikationer og billeder afsløret

15

Der er dukket billeder og specifikationer op på Galaxy Watch 4 fra Samsung. Se dem her og bliv klogere på, hvad du kan forvente af det kommende smartwatch.

Samsung Galaxy Watch 4 (Foto: 91mobiles)
Samsung Galaxy Watch 4 (Foto: 91mobiles)

Det ventes, at vi inden alt for længe får præsenteret det nye smartwatch fra Samsung officielt. Da de præsenterer det ved en event senere i dag, der er en del af “Mobile World Congress 2021”.

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

Men der er netop lækket nye billeder og specifikationer på det kommende ur.

Samsung har droppet deres egen brugerflade Tizen og benytter nu i stedet Wear OS by Google på smartwatches.

Samsung nedlægger Tizen på smartwatches

Forventningen er derfor stor til den kommende generation af smartwatches og oveni det, så ventes det også, at designet bliver helt nyt på Galaxy Watch 4.

Galaxy Watch 4 er umiddelbart det første ”produkt”, der er klar til offentligheden efter Google og Samsung annoncerede, at de havde indgået et samarbejde.

Formentlig vil Samsung have deres eget skin ovenpå Wear OS by Google. Præcis som det kendes fra Android-platformen.

Der svirrer rygter om, at Samsung dropper deres ”Active”-model i navngivningen og i stedet satser på en model af smartwatchet – præcis som det kendes fra Apple. Forskellene vil så være i størrelse, farve og remme.

Det ventes, at Galaxy Watch 4 kommer i to størrelser, der er henholdsvis med 40mm og 44mm urkasse. Glasset er godt sikret og har standarderne MIL-STD 810G, 5ATM og Gorilla Glass DX+. Det skriver Mspoweruser.com.

Uret kommer med Wear OS by Google 3.0. Derudover er der også forbedringer på ydelse, brugervenlighed, batteri – og det skulle være blevet lettere for udviklere at udvikle apps til platformen.

Samsung klar til at folde nye mobiler ud ultimo august

Du kan følge med i videoen herunder, når Samsung i aften klokken 19.15 (dansk tid) afslører deres nyeste smartwatch, som en del af dette års Mobile World Congress.

Mere til historien

Foruden Galaxy Watch 4, så rygtes det også, at Samsung vil lancere en ny tablet. Så måske dagens event giver os både Galaxy Watch 4 og Galaxy Tab S8. De foldbare telefoner Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 bliver formentlig først en realitet senere på sommeren.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer