Samsung Galaxy Watch 4 – specifikationer og billeder afsløret

Der er dukket billeder og specifikationer op på Galaxy Watch 4 fra Samsung. Se dem her og bliv klogere på, hvad du kan forvente af det kommende smartwatch.

Samsung Galaxy Watch 4 (Foto: 91mobiles)
Samsung Galaxy Watch 4 (Foto: 91mobiles)

Det ventes, at vi inden alt for længe får præsenteret det nye smartwatch fra Samsung officielt. Da de præsenterer det ved en event senere i dag, der er en del af "Mobile World Congress 2021".

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

Men der er netop lækket nye billeder og specifikationer på det kommende ur.

Samsung har droppet deres egen brugerflade Tizen og benytter nu i stedet Wear OS by Google på smartwatches.

Samsung nedlægger Tizen på smartwatches

Forventningen er derfor stor til den kommende generation af smartwatches og oveni det, så ventes det også, at designet bliver helt nyt på Galaxy Watch 4.

Galaxy Watch 4 er umiddelbart det første ”produkt”, der er klar til offentligheden efter Google og Samsung annoncerede, at de havde indgået et samarbejde.

Formentlig vil Samsung have deres eget skin ovenpå Wear OS by Google. Præcis som det kendes fra Android-platformen.

Der svirrer rygter om, at Samsung dropper deres ”Active”-model i navngivningen og i stedet satser på en model af smartwatchet – præcis som det kendes fra Apple. Forskellene vil så være i størrelse, farve og remme.

Det ventes, at Galaxy Watch 4 kommer i to størrelser, der er henholdsvis med 40mm og 44mm urkasse. Glasset er godt sikret og har standarderne MIL-STD 810G, 5ATM og Gorilla Glass DX+. Det skriver Mspoweruser.com.

Uret kommer med Wear OS by Google 3.0. Derudover er der også forbedringer på ydelse, brugervenlighed, batteri – og det skulle være blevet lettere for udviklere at udvikle apps til platformen.

Samsung klar til at folde nye mobiler ud ultimo august

Du kan følge med i videoen herunder, når Samsung i aften klokken 19.15 (dansk tid) afslører deres nyeste smartwatch, som en del af dette års Mobile World Congress.

Mere til historien

Foruden Galaxy Watch 4, så rygtes det også, at Samsung vil lancere en ny tablet. Så måske dagens event giver os både Galaxy Watch 4 og Galaxy Tab S8. De foldbare telefoner Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 bliver formentlig først en realitet senere på sommeren.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram