Samsung klar til at folde nye mobiler ud ultimo august

0

KORT Nyt: Rygterne svirrer om, at Samsung vil afholde et nyt Unpacked event i slutningen af augst, hvor de vil ”folde” nye smartphones ud.

Samsung logo 2019
(Foto: MereMobil.dk)

Rygterne har længe svirret om Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3, der ventes at være de næste smartphones fra Samsung. Og eventen vil ifølge rygtebørsen blive afholdt i august – nærmere bestemt den 27. august, hvis Yonhap News Agency har ret. Det skriver GSMArena.

Samsung bekræfter Galaxy A82 5G

Tidligere har forventningen været, at eventen ville finde sted i perioden 3. til 27. august 2021, men altså ikke mere specifikt end det.

Det ventes, at Samsung vil afsløre deres seneste bud på foldbare smartphones i modellerne Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3.

Foruden de nye smartphones vil også Galaxy Watch 4 og Galaxy Buds2 blive annonceret ved det kommende Unpacked event.

Mange venter måske på den kommende Galaxy S21 FE. Det er endnu uvist, hvornår den vil blive annonceret for offentligheden, men måske det først vil ske omkring september måned.

Samsung Galaxy S21 FE – det ved vi om den

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud, hverken om Unpacked eventet eller de kommende modeller.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Ligesom Apple har Samsung også valgt, at fjerne lader og headsets i salgsæskerne. I første omgang har Samsung gjort det på deres Galaxy S21-modeller, så det er spændende om det også gør sig gældende for de kommende modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer