Samsung bekræfter Galaxy A82 5G

Samsung har netop bekræftet, at modellen Galaxy A82 5G kommer inden længe. Der er dog ingen forlydender om, hvornår den præsenteres.

Samsung Galaxy A72
Samsung Galaxy A72, der her ses på ovenstående billede, har ifølge rygterne et design, som minder om det Galaxy A82 5G vil komme med. (Foto: Samsung)

Samsung har på en liste over softwareopdateringer fået skrevet Galaxy A82 5G på. Dermed bekræfter de altså, at modellen vil blive lanceret på et tidspunkt. Det er dog endnu uvist hvornår.

Arbejder Samsung på en ny Galaxy S21'er?

Om det er en fejl eller en ”planlagt fejl”, at Galaxy A82 5G står på listen, er uvist. Sikkert er det dog, at modellen nu er dukket op på officielle Samsung-papirer.

Ifølge flere rygter, så tyder det på, at det er en ny version af Galaxy Quantum 2, der for kort tid siden blev lanceret i Sydkorea. Mange synes måske det lyder træls, at der er tale om en ”rebranded” telefon, men det er altså ikke fordi den ikke har interessante specifikationer.

Du kan forvente QHD+ skærm med 1.440 x 3.200 pixels opløsning og med 120 Hz opdateringshastighed. Processoren ventes at være en Snapdragon 855+ fra Qualcomm, mens den har 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, som også understøtter microSD-kort på op til 1 TB plads.

Batteriet i Galaxy A82 5G vil angiveligt være på 4.500 mAh og understøtte 25 watt hurtigopladning. Og så kommer den med fingeraftrykssensor. Designmæssigt minder den om Galaxy A52 5G og Galaxy A72, som begge blev lanceret tidligere på året. Kanterne vil dog være endnu mindre på Galaxy A82 5G.

Samsung Galaxy A52 og A72 er prisrigtige smartphones

Kameraet vil være et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels og så har den en 12 megapixels ultravidvinkel sensor og 5 megapixels makrosensor. Frontkameraet er på 10 megapixels. Den kommer selvfølgelig også med understøttelse af 5G, som navnet antyder.

TEST: Samsung Galaxy A52 5G - klar til fremtiden

MereMobil.dk holder dig opdateret, når Samsung melder noget officielt ud.

Mere til historien

Foruden Galaxy A52 5G, Galaxy A72 og altså den kommende Galaxy A82 5G, har Samsung også sendt en prisbillig Galaxy A32 5G på markedet.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram