Samsung giver smugkig på One UI Watch

48

Samsung præsenterede den kommende brugerflade til smartwatches. Du kan her blive klogere på One UI Watch.

Samsung klar med One UI Watch
Samsung klar med One UI Watch

Samsung præsenterede under Mobile World Congress 2021 deres nye brugeroplevelse til smartwatches. Brugerfladen hedder One UI Watch.

Vi fik således ikke, som rygterne ellers havde forudsagt, det nye Galaxy Watch 4 præsenteret. Her må vi altså væbne os med tålmodighed. Der har dog været lækket specifikationer og billeder af produktet.

Samsung Galaxy Watch 4 – specifikationer og billeder afsløret

Men Samsung fremviste brugerfladen, der skal give en bedre og mere integreret oplevelse mellem smartphonen og uret. Dette gøres i tæt samarbejde med Google.

Der vil også være adgang til flere apps via Google Play Store. Samsung har senest benyttet deres egen brugerflade Tizen på smartwatches. Men det er altså slut nu.

Samsung klar til at folde nye mobiler ud i slutningen af august

Samsung oplyste også, at den kommende generation af Galaxy Watch bliver de første enheder, som kommer med den nye brugerflade. Og nu vi altså ikke fik produktet annonceret, så ventes det at ske ved et Unpacked event senere på sommeren. 

Du kan se højdepunkter fra Samsungs præsentation i går i videoen herunder.

Galaxy MWC Virtual Event Highlights | Samsung

Mere til historien

Der florerede også rygter om, at Samsung ville afsløre en ny tablet ved eventen, men det var altså ren og skær software præsentation.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer