Samsung Galaxy S22-serien får måske 65 watt hurtigopladning

Rygterne svirrer om, at næste års flagskibsmodel fra Samsung vil komme med 65 watt hurtigopladning på mindst en af modellerne.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra ses her på billedet ovenfor. Efterfølgeren til denne, Galaxy S22 Ultra, ventes at understøtte 65 watt hurtigopladning. Samsung har ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer. (Foto: MereMobil.dk)

Den kommende Galaxy S22-serie ventes, at have mindst én model, der vil understøtte 65 watt hurtigopladning.

Ifølge rygterne skulle det være ret sikkert, at 65 watt hurtigopladning kommer til Samsung Galaxy S22 Ultra. Måske vil flere andre modeller i serien også understøtte den hurtige opladeform.

Samsung bekræfter Galaxy A82 5G

Der er dog ikke noget revolutionerende i 65 watt hurtigopladning, men Samsung har ikke været i front, når det kom til opladningshastigheden. Det skriver Pocketnow.

Nogle konkurrenter understøtter opladningshastigheder på op til 100W (og mere), men der er Samsung og Apple ikke. Det er derimod Oppo og Xiaomi.

Den nye OnePlus Nord 2 5G understøtter også 65 watt opladning, hvilket gør det muligt, at oplade batteriet til næsten 100 procents kapacitet på blot en halv time.

Det er ingen forlydender om, at en 65 watt oplader vil medfølge i salgsæsken. Derfor kan det ende med, at opladeren skal købes tilbehør, da Samsung ligesom flere andre producenter har fjernet oplader fra salgsæskerne. Dette gjalt i hvert fald Galaxy S21-modellerne, hvor der ikke medfølger oplader og headset i salgsæskerne.

Samsung Galaxy S21 kommer uden oplader

Samsung har ikke kommenteret på rygterne på nuværende tidspunkt, men vi følger dem på MereMobil.dk.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Samsung vil inden længe holde Unpacked event. Faktisk har de bekræftet datoen til at være den 11. august. Vi vil på det event få afsløret deres foldbare smartphones, samt nogle andre produkter. Du kan her læse rygterne om de nye Galaxy-produkter.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram