Samsung Galaxy S22-serien får måske 65 watt hurtigopladning

Rygterne svirrer om, at næste års flagskibsmodel fra Samsung vil komme med 65 watt hurtigopladning på mindst en af modellerne.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra ses her på billedet ovenfor. Efterfølgeren til denne, Galaxy S22 Ultra, ventes at understøtte 65 watt hurtigopladning. Samsung har ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer. (Foto: MereMobil.dk)

Den kommende Galaxy S22-serie ventes, at have mindst én model, der vil understøtte 65 watt hurtigopladning.

Ifølge rygterne skulle det være ret sikkert, at 65 watt hurtigopladning kommer til Samsung Galaxy S22 Ultra. Måske vil flere andre modeller i serien også understøtte den hurtige opladeform.

Samsung bekræfter Galaxy A82 5G

Der er dog ikke noget revolutionerende i 65 watt hurtigopladning, men Samsung har ikke været i front, når det kom til opladningshastigheden. Det skriver Pocketnow.

Nogle konkurrenter understøtter opladningshastigheder på op til 100W (og mere), men der er Samsung og Apple ikke. Det er derimod Oppo og Xiaomi.

Den nye OnePlus Nord 2 5G understøtter også 65 watt opladning, hvilket gør det muligt, at oplade batteriet til næsten 100 procents kapacitet på blot en halv time.

Det er ingen forlydender om, at en 65 watt oplader vil medfølge i salgsæsken. Derfor kan det ende med, at opladeren skal købes tilbehør, da Samsung ligesom flere andre producenter har fjernet oplader fra salgsæskerne. Dette gjalt i hvert fald Galaxy S21-modellerne, hvor der ikke medfølger oplader og headset i salgsæskerne.

Samsung Galaxy S21 kommer uden oplader

Samsung har ikke kommenteret på rygterne på nuværende tidspunkt, men vi følger dem på MereMobil.dk.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Samsung vil inden længe holde Unpacked event. Faktisk har de bekræftet datoen til at være den 11. august. Vi vil på det event få afsløret deres foldbare smartphones, samt nogle andre produkter. Du kan her læse rygterne om de nye Galaxy-produkter.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram