OnePlus Nord 2 5G er afsløret i teaser

1

OnePlus Nord 2 5G har tidligere været afsløret på lækkede billeder, men er et officielt billede ude.

OnePlus Nord 2 5G
OnePlus Nord 2 5G på Twitter (Foto: OnePlus)

Der har den seneste måned været billeder, som florerede på nettet, der afslørede designet på OnePlus Nord 2 5G, men nu er designet også afsløret fra officielt hold. OnePlus har nemlig lagt en teaser for den kommende telefon, Nord 2 5G, op på deres sociale medier – og her ses designet. Det skriver GSMArena.

OnePlus afsløret: Skruer ned for hastigheden

Teasere viser nemlig OnePlus Nord 2 5G bagfra. Og den er meget lig OnePlus 9 på bagsiden. Der ses et OnePlus-logo og et triple-kamera i toppen af ventre hjørne. Telefonens primære kamera kommer med 50 megapixels Sony IMX7666-sensor. 

Teaserbilledet viser os ikke OnePlus Nord 2 5G forfra, men tidligere lækkede billeder har vist, at den kommer med punch-hole i skærmen. OnePlus har også bekræftet, at telefonen har en 6,43 tommer AMOLED skærm med 90 Hz opdateringshastighed.

Skærmen er desuden HDR10+ certificeret.

OnePlus har på nuværende tidspunkt ikke afsløret opløsningen på skærmen, men det ventes at være en Full HD+ skærm. 

OnePlus har allerede bekræftet andre specifikationer på OnePlus Nord 2 5G. De har oplyst den kommer med Dimensity 1200 processoren fra MediaTek, Android 11 og OxygenOS 11.3 er styresystemet og så lover de mindst to store Androidopdateringer og 3 års sikkerhedsopdateringer. 

OnePlus Nord 2 5G kommer med budgetprocessor

Det ventes også, at OnePlus vil afsløre endnu flere af telefonens features i dagene inden den officielle afsløring. 

OnePlus afslører alt om Nord 2 5G den 22. juli 2021. Vi følger sagen på MereMobil.dk.

Mere til historien

Sidste års OnePlus Nord var meget rost blandt anmeldere og også her på MereMobil.dk, så det bliver spændende at se, hvad dette års model byder på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer