iOS 15 er klar i testversion

0

Apple har udsendt den første betaversion af iOS 15 og iPadOS 15 til offentligheden. 

iOS 12 FaceTime
Der kommer en række nye funktioner i iOS 15 – og en del omhandler blandt andet FaceTime (Foto: Apple)

Den første public betaversion af iOS 15 og iPadOS 15 er klar fra Apple. iOS 15 og iPadOS 15 har ellers indtil nu været forbeholdt udviklere, men nu kan offentligheden altså se Apple over skulderen på betaversionerne indtil den endelige version er klar til offentligheden senere på året.

Apple gav et smugkig på den kommende softwareversion mandag den 7. juni 2021, da Apple afholdt deres årlige udviklerkonference WWDC. Her blev flere af nyhederne fremvist.

Nyt om iOS 15 – Apple afslører de første detaljer

Noget af det du kan glæde dig til i iOS 15 og iPadOS 15 er, at du kan planlægge et møde på FaceTime og dele linket med deltagerne i mødet. Det interessante her er, at man ikke behøver være, iPhone- eller Apple-bruger for at deltage i de planlagte møder på FaceTime.

Linket kan deles og åbnes på Android såvel som Windows, hvor FaceTime-adgangen sker via browseren. Det er tydeligt, at Apple gerne vil hente brugere fra platforme som Zoom og Teams. FaceTime får desuden portrættilstand, der slører baggrunden.

iPhone 12-serien runder 100 millioner solgte eksemplarer

En anden vigtig opdatering til FaceTime handler om lyden. Nu tager telefonen, eller din iPad, ikke lyd fra vaskemaskinen, hunden og andre lyde omkring dig med, når du er i en samtale. Apple introducerer altså her støjreduktion med stemmefokus-funktion.

Men der er også mange andre nyheder, der ikke omhandler FaceTime i den kommende softwareopdatering.

Det ventes, at den endelige version af iOS 15 og iPadOS 15 frigives til offentligheden i efteråret. 

Mere til historien

Har du skrevet dig op til Apple’s betatesting program, kan du downloade opdateringen nu. Kunne du tænke dig at teste, så kan du skrive dig op og læse mere på Public Beta website.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Læs også:
Apple ændrer holdning til opdateringer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer