iPhone 12-serien runder 100 millioner

På mindre end 7 måneder er det lykkedes Apple, at runde 100 millioner solgte eksemplarer af iPhone 12-serien.

iPhone 12-serie-valg
iPhone 12 serien kom med iOS 14 fra salgsæsken, men vil selvfølgelig kunne opdateres til iOS 15, når den er klar i efteråret 2021 (Foto: MereMobil.dk)

Det er 14 år siden, at den første iPhone kom på markedet. Det skal dog siges, at den kun kom i udvalgte lande. Siden er det gået ganske godt for Apple, hvor hele App Store-delen har været med til at udvikle økosystemet omkring iPhone og de øvrige Apple-produkter.

iPhonen er blevet teenager – iPhone fylder 14 år

Den nuværende iPhone 12-serie klarer sig også godt salgsmæssigt. Ifølge Counterpoint Researchs Mobile Handset Market Pulse Service, så rundede iPhone 12-serien et salg på mere end 100 millioner enheder i april 2021. 

Salget af de 100 millioner enheder er sket mindre end suv måneder efter lanceringen. iPhone 11-serien var to måneder længere om at nå milepælen med 100 millioner solgte eksemplarer.

I forhold til iPhone 11- og iPhone 12-serien er der også sket noget i forhold til, hvilken model kunderne foretrækker. iPhone 12 Pro Max har stået for 29 procent af salget, mens iPhone 11 Pro Max ”kun” stod for 25 procent. Derfor har der også været større omsætning på iPhone 12-serien end tilfældet var på iPhone 11-serien.

Det skal så også siges, at iPhone 12-serien ikke har været så berørt af coronapandemien, som iPhone 11-serien var. Derfor sprang nogle iPhone-brugere måske iPhone 11-serien over og direkte på iPhone 12. Den bød også på understøttelse af 5G, som også har tiltrukket mange.

Selvom salget af iPhone 12-serien angiveligt går godt, så skyldes det ikke iPhone 12 Mini. Der skuffer salget så meget, at produktionen ifølge flere rygter er stoppet. 

Produktionen af iPhone 12 Mini er stoppet

SE OGSÅ: Se aktuelle priser på iPhone 12 hos Telia %%%%

Mere til historien

Ifølge de seneste rygter, så tyder det på at Apple igen i år er klar med nye iPhones i midten af september måned.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram