iPhone 12-serien runder 100 millioner

13

På mindre end 7 måneder er det lykkedes Apple, at runde 100 millioner solgte eksemplarer af iPhone 12-serien.

iPhone 12-serie-valg
iPhone 12 serien kom med iOS 14 fra salgsæsken, men vil selvfølgelig kunne opdateres til iOS 15, når den er klar i efteråret 2021 (Foto: MereMobil.dk)

Det er 14 år siden, at den første iPhone kom på markedet. Det skal dog siges, at den kun kom i udvalgte lande. Siden er det gået ganske godt for Apple, hvor hele App Store-delen har været med til at udvikle økosystemet omkring iPhone og de øvrige Apple-produkter.

iPhonen er blevet teenager – iPhone fylder 14 år

Den nuværende iPhone 12-serie klarer sig også godt salgsmæssigt. Ifølge Counterpoint Researchs Mobile Handset Market Pulse Service, så rundede iPhone 12-serien et salg på mere end 100 millioner enheder i april 2021. 

Salget af de 100 millioner enheder er sket mindre end suv måneder efter lanceringen. iPhone 11-serien var to måneder længere om at nå milepælen med 100 millioner solgte eksemplarer.

I forhold til iPhone 11- og iPhone 12-serien er der også sket noget i forhold til, hvilken model kunderne foretrækker. iPhone 12 Pro Max har stået for 29 procent af salget, mens iPhone 11 Pro Max ”kun” stod for 25 procent. Derfor har der også været større omsætning på iPhone 12-serien end tilfældet var på iPhone 11-serien.

Det skal så også siges, at iPhone 12-serien ikke har været så berørt af coronapandemien, som iPhone 11-serien var. Derfor sprang nogle iPhone-brugere måske iPhone 11-serien over og direkte på iPhone 12. Den bød også på understøttelse af 5G, som også har tiltrukket mange.

Selvom salget af iPhone 12-serien angiveligt går godt, så skyldes det ikke iPhone 12 Mini. Der skuffer salget så meget, at produktionen ifølge flere rygter er stoppet. 

Produktionen af iPhone 12 Mini er stoppet

Mere til historien

Ifølge de seneste rygter, så tyder det på at Apple igen i år er klar med nye iPhones i midten af september måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer