Produktionen af iPhone 12 Mini er stoppet

46

Udgår iPhone 12 Mini? Det er uvist, men det rygtes at produktionen er stoppet for nu i hvert fald.

iPhone 12 Mini
iPhone 12 Mini findes i flere farver – på ovenstående billede ses den i grøn (Foto: MereMobil.dk)

Der har tidligere været mange skriverier om, at salget af iPhone 12 Mini ikke gik lige så godt som forventet – særligt ikke på det amerikanske marked. Salget var lavere end forventet og lavere end det har været på de øvrige iPhone 12-modeller. Derfor har det også heddet sig, at Apple ville stoppe produktionen af iPhone 12 Mini.

Vil Apple stoppe produktionen af iPhone 12 Mini?

Ifølge det taiwanesiske analysefirma TrendForce er der noget om snakken. De har nemlig hævdet at produktionen af iPhone 12 Mini allerede er stoppet.

Ifølge TrendForce så nåede iPhone 12 Mini allerede ”end-of-life” i andet kvartal 2021. Er det korrekt, så tyder det på, at Apple ønsker at sælge den eksisterende beholdning af modellen før der produceres flere enheder, hvis der overhovedet vil blive produceret flere. 

iPhone 12 Mini blev lanceret i oktober 2020 og havde salgsstart den 13. november 2020. Mens iPhone 12 Mini og iPhone 12 kom på markedet i en lilla variant i april måned. 

iPhone 12 kommer i fed lilla farve

iPhone 12 Mini er fortsat tilgængelig i butikker, teleselskaber og Apples hjemmeside. 

Vi er på MereMobil.dk også fortsat yderst begejstret for iPhone 12 Mini og den kompakte størrelse den har. Du kan læse vores anmeldelse af den her.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det rygtes, at Apple kommer med en iPhone 13 Mini i år, men det er hverken af- eller bekræftet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
46 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer