iPhone 13 er måske klar medio september

27

Rygterne svirrer om, at Apple er klar med dette års iPhone-modeller i midten af september.

Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt (Kilde: Svetapple.sk)
Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt (Kilde: Svetapple.sk)

Apple måtte sidste år ændre lanceringstidspunktet for deres iPhones. Det var formentlig grundet corona-virus, som påvirkede mange ting og særligt produktionsprocesser. 

iPhone 13 mini lanceres alligevel – trods dårligt salg

Det tyder på, at vi i år atter får en iPhone-lancering i september måned, hvilket tidligere har været måneden for præsentationen af nye iPhone-modeller.

Det tyder nemlig på, at Apple er klar med de nye iPhones i tredje uge af september. I hvert fald hvis vi skal tro analytikere ved Wedbush. Den præcise dato rygtes at være tirsdag den 14. september 2021.

Apple har haft tendens til, at afholde events om tirsdagen – men det er før sket, at onsdag har været eventaften.

Forventningen til iPhone 13-modellerne er blandt andet, at en eller flere af modellerne kommer med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen. Dernæst ventes det også, at modellerne vil være en smule ”tykkere” end iPhone 12-modellerne, hvilket skyldes nye optikker i kameraerene. Designet på kameraet har formentlig også ændret sig. Dette ses f.eks. på ovenstående konceptbilleder. Om det holder stik, er uvist.

Apple: Derfor skal App Store ikke åbnes

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt. Apple offentliggør dog sjældent sådanne ting før 1-2 uger før en lancering.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Navnet på de kommende iPhones er ukendt. På rygtebørsen har den længe heddet iPhone 13, men flere tror det kommende navn bliver iPhone 12s. En undersøgelse har vist, at flere ønsker Apple, ændrer navngivningen, så den nye vil hedde iPhone (2021). 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer