Din iPhone får måske nyt navn

18

Det ventes, at Apple lancerer nye iPhone-modeller i efteråret. Vi er nået til iPhone 13-serien, men måske sker der et navneskift.

Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt (Kilde: Svetapple.sk)
Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt (Kilde: Svetapple.sk)

Apple har siden iPhone 4 fulgt en ”linje”, hvor telefonerne fik nyt nummer enten hvert år eller hvert andet. Det afhang af om der var tale om en faceliftet model eller en større ændring. Var ændringerne små, blev det til en lille navneændring, som iPhone 4/iPhone 4S, iPhone 5/iPhone 5S – mens større ændringer ændrede nummeret til det næste i rækken.

iPhone 13 får større batteri

Her i 2021 er Apple nået til iPhone 13-serien og måske er et navneskifte på vej. 

18,3 procent af de iPhone- og iPad-brugere der deltaget i en undersøgelse, som er foretaget af SellCell, har svaret, at de foretrækker navnet iPhone (2021) fremfor iPhone 13. Dette er blandt andet fordi flere mener, at nummeret “13” kan betyde uheld. Det skriver wccftech.com.

Extremsportversion af Apple Watch på vej

Apple sprang i øvrigt ”iPhone 9” over. Det var umiddelbart ikke på grund af uheld, selvom tallet “9” ikke er godt i Japan. Tallet 9 har derimod haft en religiøs-magisk betydning i Norden.

Størstedelen af brugerne (81,7 procent), der deltog i undersøgelsen, svarer dog, at navnet ikke har betydning for om de vælger at købe en af de nye modeller.

Apple Watch 7 – ændringer i designet kan være på vej

Det er derfor uvist, hvad det ender med. Altså om det endelige navn bliver iPhone 13 på den kommende iPhone-serie. 

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I samme undersøgelse kom det desuden frem, at cirka 1 ud af 5 glæder sig til den nye iOS 15/iPadOS 15, mens omkring halvdelen (52,6 procent) svared, at de enten er lidt eller slet ikke spændte på den kommende softwareopdatering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer