Poly Studio P5 test | prisvenlig opgradering af dit webcam

VIDEO: Trænger dit webcam i computeren til et boost, er Poly Studio P5 et godt bud på, hvordan du får et betydeligt bedre billede.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Dårlig billedkvalitet forringer dit onlinemøde og kontakten til dem, du mødes med virtuelt.

Desværre må mange leve med netop dette problem, da bærbare computere langt fra altid har gode kameraer. Nogle virksomheder udleverer ofte ikke den nyeste hardware til medarbejderne, hvilket også smitter af på kvaliteten af de møder, som rigtigt mange er påkrævet at deltage i.

Mit bud er, at hvis lyd- og billede ikke er godt, så risikerer du at miste fokus hos mødedeltagerne. Din mening kommer måske ikke tydeligt nok frem eller endnu værre: Du risikerer at tabe et salg på gulvet.

Over en periode har jeg testet kameraet Poly Studio P5 på mine onlinemøder. Dette er et kompakt, men fleksibelt kamera, der tilmed er prisvenligt. Mon ikke din arbejdsplads kan lokkes til at betale sådan et for dig, hvis du er en af de uheldige med en laptop med et ringe kamera?

Ifølge Pricerunner er dagsprisen på Poly Studio P5 lige under 1.000 kroner inkl. moms.

Privatklappen er indbygget

Er du den bekymrede type, der sætter tape over webkameraet, så kan du med dette kamera, lægge taperullen i skuffen.

Poly Studio P5 har nemlig en såkaldt ”Privacy Shutter”. Du kan derfor let lukke for linsen samt deaktivere kameraet, blot ved at dreje på den yderste del af P5-kameraet.

Kameraet byder også på en USB-port, der gemmer sig under en klap. Her kan du f.eks. tilslutte USB-donglen fra et avanceret trådløst headset, så du kan optimere lydkvaliteten.

GUIDE: Sådan får du bedre lydkvalitet på dine onlinemøder

Stor opgradering af billedet

Poly Studio P5 har 1080p (Full HD) opløsning og billedkvaliteten er rigtig fornuftig, når vi tager prisen i betragtning. Sammenligner jeg med de typiske indbyggede kameraer i mange bærbare computere, vil dette være en kæmpe opgradering for mange.

Der er indbygget mikrofon i kameraet, der til nøds kan gå an, hvis du sidder på et lille kontor med god akustik. Jeg vil dog til en hver tid anbefale en ekstern mikrofon.

Poly Studio P5 monteres med en lille fleksibel klip-fod på toppen af skærmen. Tilslutningen sker med et standard USB-kabel.

Til dig med en ældre bærbar computer, er dette kamera et god bud på hvordan du let kan opgradere din arbejdsdag uden prisen stikker af.

5 ud af 6 stjerner.

Mere til historien

Kameraet leveres med et standard USB-kabel. Hvis du kun har USB-C stik i computeren, skal du huske at købe en adapter.

Poly Studio P5
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram