Poly Studio P5 test | prisvenlig opgradering af dit webcam

VIDEO: Trænger dit webcam i computeren til et boost, er Poly Studio P5 et godt bud på, hvordan du får et betydeligt bedre billede.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Dårlig billedkvalitet forringer dit onlinemøde og kontakten til dem, du mødes med virtuelt.

Desværre må mange leve med netop dette problem, da bærbare computere langt fra altid har gode kameraer. Nogle virksomheder udleverer ofte ikke den nyeste hardware til medarbejderne, hvilket også smitter af på kvaliteten af de møder, som rigtigt mange er påkrævet at deltage i.

Mit bud er, at hvis lyd- og billede ikke er godt, så risikerer du at miste fokus hos mødedeltagerne. Din mening kommer måske ikke tydeligt nok frem eller endnu værre: Du risikerer at tabe et salg på gulvet.

Over en periode har jeg testet kameraet Poly Studio P5 på mine onlinemøder. Dette er et kompakt, men fleksibelt kamera, der tilmed er prisvenligt. Mon ikke din arbejdsplads kan lokkes til at betale sådan et for dig, hvis du er en af de uheldige med en laptop med et ringe kamera?

Ifølge Pricerunner er dagsprisen på Poly Studio P5 lige under 1.000 kroner inkl. moms.

Privatklappen er indbygget

Er du den bekymrede type, der sætter tape over webkameraet, så kan du med dette kamera, lægge taperullen i skuffen.

Poly Studio P5 har nemlig en såkaldt ”Privacy Shutter”. Du kan derfor let lukke for linsen samt deaktivere kameraet, blot ved at dreje på den yderste del af P5-kameraet.

Kameraet byder også på en USB-port, der gemmer sig under en klap. Her kan du f.eks. tilslutte USB-donglen fra et avanceret trådløst headset, så du kan optimere lydkvaliteten.

GUIDE: Sådan får du bedre lydkvalitet på dine onlinemøder

Stor opgradering af billedet

Poly Studio P5 har 1080p (Full HD) opløsning og billedkvaliteten er rigtig fornuftig, når vi tager prisen i betragtning. Sammenligner jeg med de typiske indbyggede kameraer i mange bærbare computere, vil dette være en kæmpe opgradering for mange.

Der er indbygget mikrofon i kameraet, der til nøds kan gå an, hvis du sidder på et lille kontor med god akustik. Jeg vil dog til en hver tid anbefale en ekstern mikrofon.

Poly Studio P5 monteres med en lille fleksibel klip-fod på toppen af skærmen. Tilslutningen sker med et standard USB-kabel.

Til dig med en ældre bærbar computer, er dette kamera et god bud på hvordan du let kan opgradere din arbejdsdag uden prisen stikker af.

5 ud af 6 stjerner.

Mere til historien

Kameraet leveres med et standard USB-kabel. Hvis du kun har USB-C stik i computeren, skal du huske at købe en adapter.

Poly Studio P5
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram