Nokia-producent er topscorer i bæredygtighed

Nokia-producenten, HMD Global, har netop fået en fornem guld-rangering inden for bæredygtighed.

Nokia X20
Nokia X20 er en af de seneste modeller fra HMD Global. Den endte på 4 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse. (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global er producenten, som står bag den moderne Nokia-telefon og det gør de godt på flere måder. HMD Global har netop fået en guld-vurdering ved EcoVadis 2021 Sustainabillity Rating.

EcoVadis er den største udbyder af virksomhedsvurderinger inden for bæredygtighed på verdensplan.

VIDEO: Nokia 5.4 | 5 minutters video-review

Det betyder, at de er en af de seks procent bedste virksomheder indenfor deres felt med bæredygtige indsatser og initiativer. Og HMD Global har bæredygtighed i fokus i forhold til produktionen af deres produkter heriblandt smartphones.

Der er også sket noget hos HMD Global. Sidste år fik de nemlig en sølv-rangering. De har derfor haft stor fokus på bæredygtighed og er altså kommet flot igennem en omfattende forandring ved at forstærke virksomhedens bæredygtige forpligtelse.

Guld-rangeringen er ikke ”nok”. HMD Global annoncerer også, at de vil være en del af Eco Rating i Europa. Det betyder, at operatører og kunder kan evaluere på de bæredygtige elementer i smartphones.

Nokia dropper også oplader og headset

Nokia-smartphones får også softwareopdateringer og sikkerhedspatches i flere år end mange af konkurrenterne, hvilket kan være med til at forlænge telefonens levetid.

Mere til historien

Nokia-telefoner er kendt for at være bygget til at holde. De gennemgår også op mod 50 rigide tests (slid- og faldtests blandt andet). Det gør de for, at HMD Global er sikker på, at de kan holde til hverdagens slid og brug. HMD Global er også kendt for at være en af de producenter, som har de strengeste tests til deres produkter.

Læs også:
Nokia Android-TV test | Et godt køb hvor prisen ikke flår dig

Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram