Nokia-producent er topscorer i bæredygtighed

1

Nokia-producenten, HMD Global, har netop fået en fornem guld-rangering inden for bæredygtighed.

Nokia X20
Nokia X20 er en af de seneste modeller fra HMD Global. Den endte på 4 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse. (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global er producenten, som står bag den moderne Nokia-telefon og det gør de godt på flere måder. HMD Global har netop fået en guld-vurdering ved EcoVadis 2021 Sustainabillity Rating.

EcoVadis er den største udbyder af virksomhedsvurderinger inden for bæredygtighed på verdensplan.

VIDEO: Nokia 5.4 | 5 minutters video-review

Det betyder, at de er en af de seks procent bedste virksomheder indenfor deres felt med bæredygtige indsatser og initiativer. Og HMD Global har bæredygtighed i fokus i forhold til produktionen af deres produkter heriblandt smartphones.

Der er også sket noget hos HMD Global. Sidste år fik de nemlig en sølv-rangering. De har derfor haft stor fokus på bæredygtighed og er altså kommet flot igennem en omfattende forandring ved at forstærke virksomhedens bæredygtige forpligtelse.

Guld-rangeringen er ikke ”nok”. HMD Global annoncerer også, at de vil være en del af Eco Rating i Europa. Det betyder, at operatører og kunder kan evaluere på de bæredygtige elementer i smartphones.

Nokia dropper også oplader og headset

Nokia-smartphones får også softwareopdateringer og sikkerhedspatches i flere år end mange af konkurrenterne, hvilket kan være med til at forlænge telefonens levetid.

Mere til historien

Nokia-telefoner er kendt for at være bygget til at holde. De gennemgår også op mod 50 rigide tests (slid- og faldtests blandt andet). Det gør de for, at HMD Global er sikker på, at de kan holde til hverdagens slid og brug. HMD Global er også kendt for at være en af de producenter, som har de strengeste tests til deres produkter.

Læs også:
Nokia Android-TV test | Et godt køb hvor prisen ikke flår dig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer