Nokia-producent er topscorer i bæredygtighed

Nokia-producenten, HMD Global, har netop fået en fornem guld-rangering inden for bæredygtighed.

Nokia X20
Nokia X20 er en af de seneste modeller fra HMD Global. Den endte på 4 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse. (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global er producenten, som står bag den moderne Nokia-telefon og det gør de godt på flere måder. HMD Global har netop fået en guld-vurdering ved EcoVadis 2021 Sustainabillity Rating.

EcoVadis er den største udbyder af virksomhedsvurderinger inden for bæredygtighed på verdensplan.

VIDEO: Nokia 5.4 | 5 minutters video-review

Det betyder, at de er en af de seks procent bedste virksomheder indenfor deres felt med bæredygtige indsatser og initiativer. Og HMD Global har bæredygtighed i fokus i forhold til produktionen af deres produkter heriblandt smartphones.

Der er også sket noget hos HMD Global. Sidste år fik de nemlig en sølv-rangering. De har derfor haft stor fokus på bæredygtighed og er altså kommet flot igennem en omfattende forandring ved at forstærke virksomhedens bæredygtige forpligtelse.

Guld-rangeringen er ikke ”nok”. HMD Global annoncerer også, at de vil være en del af Eco Rating i Europa. Det betyder, at operatører og kunder kan evaluere på de bæredygtige elementer i smartphones.

Nokia dropper også oplader og headset

Nokia-smartphones får også softwareopdateringer og sikkerhedspatches i flere år end mange af konkurrenterne, hvilket kan være med til at forlænge telefonens levetid.

Mere til historien

Nokia-telefoner er kendt for at være bygget til at holde. De gennemgår også op mod 50 rigide tests (slid- og faldtests blandt andet). Det gør de for, at HMD Global er sikker på, at de kan holde til hverdagens slid og brug. HMD Global er også kendt for at være en af de producenter, som har de strengeste tests til deres produkter.

Læs også:
Nokia Android-TV test | Et godt køb hvor prisen ikke flår dig

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram