Nokia 5.4 | 5 minutters video-review

VIDEO: Nokia 5.4 er interessant for dig, der vil have en budgettelefon, som holder hvad den lover.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Kameraet i Nokia 5.4 starter langsomt og er heller ikke det hurtigste til at fokusere, men når billedet endelig kommer i kassen, er kvaliteten forholdsvis fornuftig. Du skal tænke på, at Nokia 5.4 er en telefon til omkring 1.500 kroner.

Hastigheden er et gennemgående tema for Nokia 5.4, hvor du skal have bedre tid, end på dyrere telefoner. Særligt når du presser mobilen med mange instruktioner efter hinanden, snapper den efter luft, men fejler ikke - stabiliteten er på plads. Det samme er samtalekvaliteten.

Køberne af Nokia 5.4 er de prisbevidste, der ikke vil betale formuer for en smartphone, men stadig ønsker høj stabilitet, muligheden for at læse nyheder og mails og taget et billede i ny og næ. Men telefonen er også for dig, der vil være sikker på, at have en mobil som sikkerhedsmæssigt er up-to-date, hvilket Nokia 5.4 trods den lave pris lever op til.

HMD Global, der udvikler og producerer Nokia-telefoner, lover månedlige sikkerhedsopdateringer i tre år og to store Android-opdateringer i produktets levetid.

Nokia 5.4 kom på markedet med Android 10. Udmeldingen betyder derfor, at Nokia 5.4 vil få Android 11 og Android 12.

En simpel ting jeg har holdt meget af i testperioden er 3.5 mm. jackstikket, så man enkelt kan tilslutte telefonen til eksempelvis et AUX-lydkabel i bilen. Jeg har også været glad for fingeraftrykssensoren på bagsiden. Sensoren er både hurtig og præcis - den rammer stort set aldrig forbi. Batteritiden er også ret god.

Nokia 5.4 er en telefon til 4 ud af 6 stjerner. God til prisen, men uden overraskelser. Kort sagt en telefon, der holder hvad den lover og ikke mere end det.

Øverst i denne artikel kan du se min video om Nokia 5.4. Herunder fortæller jeg om Nokia 5.4 i en kort podcastepisode.

Læs også min fulde anmeldelse af Nokia 5.4.

Mere til historien

Der sker meget i denne sæson omkring de billige telefoner. Eksempelvis er Motorola på vej med en direkte konkurrent til Nokia 5.4 kaldet Motorola G30. Denne kommer jeg snart med en anmeldelse af.

OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
Se de mest populære tech-videoer fra 2022

OVERBLIK: Her er top-10-listen over de mest sete tech-videoer fra MereMobil.dk i 2022. Se eller gense dem her.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram