Nokia 5.4 | 5 minutters video-review

VIDEO: Nokia 5.4 er interessant for dig, der vil have en budgettelefon, som holder hvad den lover.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Kameraet i Nokia 5.4 starter langsomt og er heller ikke det hurtigste til at fokusere, men når billedet endelig kommer i kassen, er kvaliteten forholdsvis fornuftig. Du skal tænke på, at Nokia 5.4 er en telefon til omkring 1.500 kroner.

Hastigheden er et gennemgående tema for Nokia 5.4, hvor du skal have bedre tid, end på dyrere telefoner. Særligt når du presser mobilen med mange instruktioner efter hinanden, snapper den efter luft, men fejler ikke – stabiliteten er på plads. Det samme er samtalekvaliteten.

Køberne af Nokia 5.4 er de prisbevidste, der ikke vil betale formuer for en smartphone, men stadig ønsker høj stabilitet, muligheden for at læse nyheder og mails og taget et billede i ny og næ. Men telefonen er også for dig, der vil være sikker på, at have en mobil som sikkerhedsmæssigt er up-to-date, hvilket Nokia 5.4 trods den lave pris lever op til.

HMD Global, der udvikler og producerer Nokia-telefoner, lover månedlige sikkerhedsopdateringer i tre år og to store Android-opdateringer i produktets levetid.

Nokia 5.4 kom på markedet med Android 10. Udmeldingen betyder derfor, at Nokia 5.4 vil få Android 11 og Android 12.

En simpel ting jeg har holdt meget af i testperioden er 3.5 mm. jackstikket, så man enkelt kan tilslutte telefonen til eksempelvis et AUX-lydkabel i bilen. Jeg har også været glad for fingeraftrykssensoren på bagsiden. Sensoren er både hurtig og præcis – den rammer stort set aldrig forbi. Batteritiden er også ret god.

Nokia 5.4 er en telefon til 4 ud af 6 stjerner. God til prisen, men uden overraskelser. Kort sagt en telefon, der holder hvad den lover og ikke mere end det.

Øverst i denne artikel kan du se min video om Nokia 5.4. Herunder fortæller jeg om Nokia 5.4 i en kort podcastepisode.

Læs også min fulde anmeldelse af Nokia 5.4.

Mere til historien

Der sker meget i denne sæson omkring de billige telefoner. Eksempelvis er Motorola på vej med en direkte konkurrent til Nokia 5.4 kaldet Motorola G30. Denne kommer jeg snart med en anmeldelse af.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram