Nokia 5.4 | 5 minutters video-review

0

VIDEO: Nokia 5.4 er interessant for dig, der vil have en budgettelefon, som holder hvad den lover.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Kameraet i Nokia 5.4 starter langsomt og er heller ikke det hurtigste til at fokusere, men når billedet endelig kommer i kassen, er kvaliteten forholdsvis fornuftig. Du skal tænke på, at Nokia 5.4 er en telefon til omkring 1.500 kroner.

Hastigheden er et gennemgående tema for Nokia 5.4, hvor du skal have bedre tid, end på dyrere telefoner. Særligt når du presser mobilen med mange instruktioner efter hinanden, snapper den efter luft, men fejler ikke – stabiliteten er på plads. Det samme er samtalekvaliteten.

Køberne af Nokia 5.4 er de prisbevidste, der ikke vil betale formuer for en smartphone, men stadig ønsker høj stabilitet, muligheden for at læse nyheder og mails og taget et billede i ny og næ. Men telefonen er også for dig, der vil være sikker på, at have en mobil som sikkerhedsmæssigt er up-to-date, hvilket Nokia 5.4 trods den lave pris lever op til.

HMD Global, der udvikler og producerer Nokia-telefoner, lover månedlige sikkerhedsopdateringer i tre år og to store Android-opdateringer i produktets levetid.

Nokia 5.4 kom på markedet med Android 10. Udmeldingen betyder derfor, at Nokia 5.4 vil få Android 11 og Android 12.

En simpel ting jeg har holdt meget af i testperioden er 3.5 mm. jackstikket, så man enkelt kan tilslutte telefonen til eksempelvis et AUX-lydkabel i bilen. Jeg har også været glad for fingeraftrykssensoren på bagsiden. Sensoren er både hurtig og præcis – den rammer stort set aldrig forbi. Batteritiden er også ret god.

Nokia 5.4 er en telefon til 4 ud af 6 stjerner. God til prisen, men uden overraskelser. Kort sagt en telefon, der holder hvad den lover og ikke mere end det.

Øverst i denne artikel kan du se min video om Nokia 5.4. Herunder fortæller jeg om Nokia 5.4 i en kort podcastepisode.

Læs også min fulde anmeldelse af Nokia 5.4.

Mere til historien

Der sker meget i denne sæson omkring de billige telefoner. Eksempelvis er Motorola på vej med en direkte konkurrent til Nokia 5.4 kaldet Motorola G30. Denne kommer jeg snart med en anmeldelse af.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer