Android 12 slår alle tidligere rekorder

Google har oplyst, at betaversionen af Android 12 er den mest downloadede nogensinde. Den har slået tidligere rekorder stort.

Android 12 er klar til download i anden betaversion
Android 12 er klar til download i anden betaversion

Interessen for den kommende Android 12 virker til at være stor. I hvert fald hvis man måler på antallet af downloads af betaversionen.

Her har Android 12 slået alle tidligere rekorder og er altså den mest downloadede betaversion på Android-platformen nogensinde. Det skriver GSMArena.com.

Android 12 kommer med store ændringer

Google har tidligere frigivet første betaversion til offentligheden, men er nu klar med den anden version. Og i forbindelse med den blev frigivet meldte Googles vicepresident of Engineering for Android, Dave Burke, ud at Android 12 er den mest downloadede betaversion i Androids historie.

Rekorden i antal downloads af betaversionen er åbenbart også sat med stor distance til tidligere versioner. 

Android 12 tager udgangspunkt i Googles Material Design og har i Android 12 givet det navnet ”Material You”. Det betyder kort og godt, at brugerfladen tilpasser sig den enkelte bruger. Det gøres via et tema, hvor farverne bestemmes ud fra det baggrundsbillede, som den pågældende bruger vælger.

Google har også fokus på privatliv, batteritid og mere flydende animationer.

Android bliver dataindsamlingsplatform efter Apple har strammet skruen

Den endelige version af Android 12 ventes først at være klar i efteråret – formentlig oktober. Så venter du på Android 12, må du enten springe på betaversionen eller væbne dig med tålmodighed lidt endnu.

Du kan læse mere om, hvad der er nyt i anden betaversion af Android 12 her.

Mere til historien

Downloader du betaversionen af Google, skal du også være opmærksom på, at du kan opleve fejl og ustabilitet. Dette er helt normalt med betaversioner, da de ikke er endelige og jo tidligere betaversion – jo større er risikoen for det selvfølgelig.

Læs også:
Android indsamler flere data end iOS

Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
75 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram