Android 12 kommer med store ændringer

Google afholder deres årlige Google I/O inden længe, hvor det ventes vi får et smugkig på Android 12. Rygterne svirrer om, at der kommer radikale ændringer.

Goole logo
Android 12-nyheder er på vej når Google afholder Google I/O 2021 (Foto: Mizter)

Sidste år kunne Google ikke afholde deres årlige Google I/O, men i år afholdes eventen online. Og det ventes, at vi her får et smugkig på den kommende Android 12. Google I/O starter i morgen (17. maj 2021) og det er altså her ved åbningskeynoten, at vi forventer at få set lidt af det vi kan forvente i Android 12.

Men Jon Prosser, der er kendt for at afsløre produkter før tid, har været ude med en læk før eventen. Det kan du se mere om i videoen herunder.

Og får han ret ser det ud til, at vii kan forvente en ny ”oplevelse” og bedre privat- og sikkerhedsbeskyttelse, samt enheder skulle arbejde bedre sammen med Android 12. Det skriver Pocketnow.com.

Android 12 har kodenavnet “Snow Cone”

Der vil angiveligt også være redesignede notifikationer, en ny ”volumen slider” og ny ur- og vejrwidget.

Jon Prosser har tidligere afsløret Pixel 6 og Pixel 6 Pro telefonerne. Der er dog ingen tradition for, at Google sender deres smartphone-modeller på markedet herhjemme. Så disse skal eventuelt købes ved forhandlere, der har fået dem parallelimporteret eller også eksempelvis i Tyskland.

Det kan dog også være, at Google vil sende Pixel 6 og Pixel 6 Pro på markedet herhjemme.

Pixel 6 Pro har i hvert fald fået en del kommentarer med på vejen – og den skiller virkelig vandene. Enten er folk vilde med den eller også kan de ikke lide den.

Android 12 kan få hemmelig iPhone-knap

Vi er måske allerede klogere i morgen, når Google har holdt åbningskeynoten på Google I/O. MereMobil.dk holder dig opdateret.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Det ventes også, at Google I/O 2021 vil gøre os klogere på Pixel Buds og WearOS. Ligesom der de næste mange dage vil være forskellige keynotes, som omhandler alt fra Google Assistent, smarthome og meget mere.

Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram