Android 12 kommer med store ændringer

Google afholder deres årlige Google I/O inden længe, hvor det ventes vi får et smugkig på Android 12. Rygterne svirrer om, at der kommer radikale ændringer.

Goole logo
Android 12-nyheder er på vej når Google afholder Google I/O 2021 (Foto: Mizter)

Sidste år kunne Google ikke afholde deres årlige Google I/O, men i år afholdes eventen online. Og det ventes, at vi her får et smugkig på den kommende Android 12. Google I/O starter i morgen (17. maj 2021) og det er altså her ved åbningskeynoten, at vi forventer at få set lidt af det vi kan forvente i Android 12.

Men Jon Prosser, der er kendt for at afsløre produkter før tid, har været ude med en læk før eventen. Det kan du se mere om i videoen herunder.

Og får han ret ser det ud til, at vii kan forvente en ny ”oplevelse” og bedre privat- og sikkerhedsbeskyttelse, samt enheder skulle arbejde bedre sammen med Android 12. Det skriver Pocketnow.com.

Android 12 har kodenavnet "Snow Cone"

Der vil angiveligt også være redesignede notifikationer, en ny ”volumen slider” og ny ur- og vejrwidget.

Jon Prosser har tidligere afsløret Pixel 6 og Pixel 6 Pro telefonerne. Der er dog ingen tradition for, at Google sender deres smartphone-modeller på markedet herhjemme. Så disse skal eventuelt købes ved forhandlere, der har fået dem parallelimporteret eller også eksempelvis i Tyskland.

Det kan dog også være, at Google vil sende Pixel 6 og Pixel 6 Pro på markedet herhjemme.

Pixel 6 Pro har i hvert fald fået en del kommentarer med på vejen – og den skiller virkelig vandene. Enten er folk vilde med den eller også kan de ikke lide den.

Android 12 kan få hemmelig iPhone-knap

Vi er måske allerede klogere i morgen, når Google har holdt åbningskeynoten på Google I/O. MereMobil.dk holder dig opdateret.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det ventes også, at Google I/O 2021 vil gøre os klogere på Pixel Buds og WearOS. Ligesom der de næste mange dage vil være forskellige keynotes, som omhandler alt fra Google Assistent, smarthome og meget mere.

Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Sådan opdateres Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro

OFFICIELT: Fire store Android opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer, loves på modellerne Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Android 14 er forsinket

Google oplyser, at frigivelsen af Android 14 er forsinket og frigives senere end tidligere planlagt.

(mere…)
Google klar med datoen for Pixel 8-event

Google har netop sendt invitationerne ud til deres Pixel-event, hvor de vil afsløre Pixel 8-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram