Android 12 kommer med store ændringer

Google afholder deres årlige Google I/O inden længe, hvor det ventes vi får et smugkig på Android 12. Rygterne svirrer om, at der kommer radikale ændringer.

Goole logo
Android 12-nyheder er på vej når Google afholder Google I/O 2021 (Foto: Mizter)

Sidste år kunne Google ikke afholde deres årlige Google I/O, men i år afholdes eventen online. Og det ventes, at vi her får et smugkig på den kommende Android 12. Google I/O starter i morgen (17. maj 2021) og det er altså her ved åbningskeynoten, at vi forventer at få set lidt af det vi kan forvente i Android 12.

Men Jon Prosser, der er kendt for at afsløre produkter før tid, har været ude med en læk før eventen. Det kan du se mere om i videoen herunder.

Og får han ret ser det ud til, at vii kan forvente en ny ”oplevelse” og bedre privat- og sikkerhedsbeskyttelse, samt enheder skulle arbejde bedre sammen med Android 12. Det skriver Pocketnow.com.

Android 12 har kodenavnet "Snow Cone"

Der vil angiveligt også være redesignede notifikationer, en ny ”volumen slider” og ny ur- og vejrwidget.

Jon Prosser har tidligere afsløret Pixel 6 og Pixel 6 Pro telefonerne. Der er dog ingen tradition for, at Google sender deres smartphone-modeller på markedet herhjemme. Så disse skal eventuelt købes ved forhandlere, der har fået dem parallelimporteret eller også eksempelvis i Tyskland.

Det kan dog også være, at Google vil sende Pixel 6 og Pixel 6 Pro på markedet herhjemme.

Pixel 6 Pro har i hvert fald fået en del kommentarer med på vejen – og den skiller virkelig vandene. Enten er folk vilde med den eller også kan de ikke lide den.

Android 12 kan få hemmelig iPhone-knap

Vi er måske allerede klogere i morgen, når Google har holdt åbningskeynoten på Google I/O. MereMobil.dk holder dig opdateret.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det ventes også, at Google I/O 2021 vil gøre os klogere på Pixel Buds og WearOS. Ligesom der de næste mange dage vil være forskellige keynotes, som omhandler alt fra Google Assistent, smarthome og meget mere.

Android 14 kommer med understøttelse af satelittelefoni

Når Google er klar med Android 14, så bliver det med muligheden for, at smartphones kan benytte satelittelefoni.

(mere…)
Android 13 er klar til Pixel-telefoner

Google oplyser, at de nu har startet udrulningen af Android 13 til Pixel-telefonerne. Læs mere om Android 13 her.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram