Sony kommer med PlayStation-spil til mobilen i år

Sony Interactive Entertainment er klar med nogle af deres ikoniske PlayStation-spil til mobilen allerede i år.

PlayStation (Foto: Pixabay.com)
PlayStation-spil fra Sony til mobilen bliver en realitet i år (Foto: Pixabay.com)

Mobilplatformen er uden tvivl der, hvor den helt store vækst vil ske indenfor gaming.

I løbet af de seneste år er flere populære PC- og konsolspil dukket op i mobilversioner. Nogle af de helt store succeser som Fortnite, PUBG Mobile og Call of Duty: Mobile har haft stor succes – også på mobilplatformen.

Sony forventer stort salg af PlayStation 5

Microsoft har også deres portefølje af Xbox-spil til mobilen med xCloud. Google forsøger ligeledes at være med i konkurrence med deres cloudbaserede spiltjeneste Stadia.

Sony har nu afsløret, at de også vil være med og har annonceret, at de vil komme med nogle af de ikoniske PlayStation-titler til smartphones.

-“I 2021 vil I også se os tage et skridt for få PlayStation-titler ind i konkurrencen på mobilgaming, hvilket kan øge antallet af spillere markant,” sagde Sonys PlayStation-divisionschef, Jim Ryan, i en tale under Investor Relation Day. Det kan du høre mere om her omkring 22 minutter inde i interviewet.

PlayStation indgår samarbejde med Discort

Dermed kan vi altså forvente, at nogle af de store spiltitler, som kendes fra PlayStation-platformen, vil blive offentliggjort.

Nogle af de PlayStation-spil, der rygtes at komme til mobilen, er God of War, The Last Of Us og Uncharted. Sony har dog ikke offentliggjort, hvilke spil de vil lancere som mobilspil.

Mere til historien

En undersøgelse viste, at gaming på mobilen for alvor vækstede enormt i 2020 og nu større i omsætning end spilkonsoller og PC til sammen.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram