Sony kommer med PlayStation-spil til mobilen i år

Sony Interactive Entertainment er klar med nogle af deres ikoniske PlayStation-spil til mobilen allerede i år.

PlayStation (Foto: Pixabay.com)
PlayStation-spil fra Sony til mobilen bliver en realitet i år (Foto: Pixabay.com)

Mobilplatformen er uden tvivl der, hvor den helt store vækst vil ske indenfor gaming.

I løbet af de seneste år er flere populære PC- og konsolspil dukket op i mobilversioner. Nogle af de helt store succeser som Fortnite, PUBG Mobile og Call of Duty: Mobile har haft stor succes – også på mobilplatformen.

Sony forventer stort salg af PlayStation 5

Microsoft har også deres portefølje af Xbox-spil til mobilen med xCloud. Google forsøger ligeledes at være med i konkurrence med deres cloudbaserede spiltjeneste Stadia.

Sony har nu afsløret, at de også vil være med og har annonceret, at de vil komme med nogle af de ikoniske PlayStation-titler til smartphones.

-"I 2021 vil I også se os tage et skridt for få PlayStation-titler ind i konkurrencen på mobilgaming, hvilket kan øge antallet af spillere markant," sagde Sonys PlayStation-divisionschef, Jim Ryan, i en tale under Investor Relation Day. Det kan du høre mere om her omkring 22 minutter inde i interviewet.

PlayStation indgår samarbejde med Discort

Dermed kan vi altså forvente, at nogle af de store spiltitler, som kendes fra PlayStation-platformen, vil blive offentliggjort.

Nogle af de PlayStation-spil, der rygtes at komme til mobilen, er God of War, The Last Of Us og Uncharted. Sony har dog ikke offentliggjort, hvilke spil de vil lancere som mobilspil.

Mere til historien

En undersøgelse viste, at gaming på mobilen for alvor vækstede enormt i 2020 og nu større i omsætning end spilkonsoller og PC til sammen.

Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram