Mad Skills Motorcross 3 klar til iOS og Android

Efterfølgeren til et af de meget populære motocross spil er klar. Mad Skills Motocross 3 udgives til iOS og Android i dag. 

Mad Skills Motocross 3 er klar til iOS og Android
Mad Skills Motocross 3 er klar til iOS og Android

Det populære Mad Skills Motocross 3 kan i dag downloades i Apples App Store og Google Play Store. Det er der formentlig mange, som har set frem til, da ”serien” af Mad Skills Motocross har mere end 55 millioner downloads bag sig.

Kæmpe vækst i download af mobilspil

Med Mad Skills Motocross 3 forbedres 3D-grafikken, der kommer nye onlinemesterskaber og multiplayer events. Derudover er crossmaskinerne mere realistiske og der er bedre lyd. Denne er faktisk optaget på en rigtig motocrossbane.

Bag spillet er den svenske udvikler Turborilla AB, der har ladet spillet teste af rigtige motocrosskørere for at forsøge at gøre det så realistisk som overhovedet muligt.

Billeder af Mad Skills Motocross 3

-“Vi er så glade for Mad Skills Motocross 3 endelig er udgivet. Mad Skills Motocross 3 franchise er en milepæl for vores firma, og jeg tror det er det bedste spil vi har udviklet. Vi ser frem til at modtage feedback fra vores spillere, så vi kan begynde en rejse sammen, hvor vi deler ideer og skaber nyt indhold,” siger Turborilla´s CEO Matthias Wiking.

Unge spiller mobilspil når de kører bil

Du kan downloade Mad Skills Motocross 3 gratis nu i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Foruden Mad Skills Motocross, så står Turborilla også bag spil, som Mad Skills BMX. De har generelt en passion for action sports spil. Og forsøger at kombinerer fysiske elementer fra sportens verden med den klassiske arkade spillestil.

Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram