Mad Skills Motorcross 3 klar til iOS og Android

0

Efterfølgeren til et af de meget populære motocross spil er klar. Mad Skills Motocross 3 udgives til iOS og Android i dag. 

Mad Skills Motocross 3 er klar til iOS og Android
Mad Skills Motocross 3 er klar til iOS og Android

Det populære Mad Skills Motocross 3 kan i dag downloades i Apples App Store og Google Play Store. Det er der formentlig mange, som har set frem til, da ”serien” af Mad Skills Motocross har mere end 55 millioner downloads bag sig.

Kæmpe vækst i download af mobilspil

Med Mad Skills Motocross 3 forbedres 3D-grafikken, der kommer nye onlinemesterskaber og multiplayer events. Derudover er crossmaskinerne mere realistiske og der er bedre lyd. Denne er faktisk optaget på en rigtig motocrossbane.

Bag spillet er den svenske udvikler Turborilla AB, der har ladet spillet teste af rigtige motocrosskørere for at forsøge at gøre det så realistisk som overhovedet muligt.

Billeder af Mad Skills Motocross 3

-“Vi er så glade for Mad Skills Motocross 3 endelig er udgivet. Mad Skills Motocross 3 franchise er en milepæl for vores firma, og jeg tror det er det bedste spil vi har udviklet. Vi ser frem til at modtage feedback fra vores spillere, så vi kan begynde en rejse sammen, hvor vi deler ideer og skaber nyt indhold,” siger Turborilla´s CEO Matthias Wiking.

Unge spiller mobilspil når de kører bil

Du kan downloade Mad Skills Motocross 3 gratis nu i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Foruden Mad Skills Motocross, så står Turborilla også bag spil, som Mad Skills BMX. De har generelt en passion for action sports spil. Og forsøger at kombinerer fysiske elementer fra sportens verden med den klassiske arkade spillestil.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer