Mad Skills Motorcross 3 klar til iOS og Android

Efterfølgeren til et af de meget populære motocross spil er klar. Mad Skills Motocross 3 udgives til iOS og Android i dag. 

Mad Skills Motocross 3 er klar til iOS og Android
Mad Skills Motocross 3 er klar til iOS og Android

Det populære Mad Skills Motocross 3 kan i dag downloades i Apples App Store og Google Play Store. Det er der formentlig mange, som har set frem til, da ”serien” af Mad Skills Motocross har mere end 55 millioner downloads bag sig.

Kæmpe vækst i download af mobilspil

Med Mad Skills Motocross 3 forbedres 3D-grafikken, der kommer nye onlinemesterskaber og multiplayer events. Derudover er crossmaskinerne mere realistiske og der er bedre lyd. Denne er faktisk optaget på en rigtig motocrossbane.

Bag spillet er den svenske udvikler Turborilla AB, der har ladet spillet teste af rigtige motocrosskørere for at forsøge at gøre det så realistisk som overhovedet muligt.

Billeder af Mad Skills Motocross 3

-“Vi er så glade for Mad Skills Motocross 3 endelig er udgivet. Mad Skills Motocross 3 franchise er en milepæl for vores firma, og jeg tror det er det bedste spil vi har udviklet. Vi ser frem til at modtage feedback fra vores spillere, så vi kan begynde en rejse sammen, hvor vi deler ideer og skaber nyt indhold,” siger Turborilla´s CEO Matthias Wiking.

Unge spiller mobilspil når de kører bil

Du kan downloade Mad Skills Motocross 3 gratis nu i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Foruden Mad Skills Motocross, så står Turborilla også bag spil, som Mad Skills BMX. De har generelt en passion for action sports spil. Og forsøger at kombinerer fysiske elementer fra sportens verden med den klassiske arkade spillestil.

Counter-Strike 2 er klar til download
(mere…)
iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

(mere…)
Roblox kommer til PlayStation

I oktober kommer den populære spilplatform, Roblox, til PlayStation.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
PlayStation 5 Slim er dukket op i video

En video af det, som angiveligt skulle være den kommende PlayStation 5 Slim, er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram