HP lancerer nyt gaming brand

HP har lanceret et nyt gaming brand og er klar med nye computere og skærm til gamerne.

Victus by HP (Foto: HP)
Victus by HP (Foto: HP)

“Victus by HP” er navnet på HP nye gamer-serie, som er lanceret i dag. Den er lanceret til mainstream-gameren og HP er også klar med nyheder til OMEN-serien.

Victus by HP er bygget med tanke på OMEN-serien og starter ud med en 16 tommer gamer-computer, der får navnet Victus by HP 16. Den kommer med et nyt design og kommer i farverne Mica sølv, blå og keramisk hvid.

Nintendo Switch havde stor fremgang i 2020

Den kommer i flere varianter, med op til Nvidia GeForce 3060 eller AMD Radeon RX 5500M. Ydermere kan den konfigureres med op til Intel i7-11800H eller AMD Ryzen 7 5800H i processor. Den kan konfigureres med op til 32 GB DDR4 RAM

Skærmen er på 16 tommer og har en refresh-rate på 165 Hz. Den er også udstyret med EyeSafe teknologi, der reducerer det blå lys fra skærmen.

TEST: Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

HP er også klar med en ny OMEN computer, som beskrives at være designet til den ambitiøse gamer.

Den kommer med op til Nvidia Geforce RTX 3070 eller AMD RDNA 2. Processoren kan man vælge imellem at være en Intel 11800H eller AMD Ryzen 9 5900HX. Denne computer kan ligesom Victus by HP, konfigureres med op til 32 GB RAM og 1 TB PCIe Gen 4 SSD.

Batteriet beskrives til at være forbedret, og har op til 9 timers batteri-levetid. OMEN kommer ligeledes også med en 165 Hz og leverer 3ms i responstid. Denne computer kommer også med EyeSafe-teknologi.

HP lancerer også OMEN 17, der kommer med op til Nvidia Geforce RTX 3080 grafik og en Intel i9-11900H processor. Specifikationerne er derudover de samme, hvad angår skærmen.

PlayStation indgår samarbejde med Discord

Til sidst kommer HP også med en OMEN 25i Gaming Monitor, der ifølge HP er til den seriøse gamer. Den kommer med 165 Hz i refresh-rate og har en responstid på 1 ms.

OMEN 25i understøtter både AMD FreeSync Premium Pro og Nvidia G-SYNC med et IPS panel.

ModelPris og tilgængelighed
HP OMEN 16Fra 8.299 kroner og forventes at være tilgængelig i juni
HP OMEN 17Fra 9.799 kroner og forventes at være tilgængelig i juni
Victus by HP 16Fra 5.799 kroner og forventes at være tilgængelig i juni
OMEN 25i Gaming MonitorFra 2.499 kroner og forventes at være tilgængelig i juli
Priser og tilgængelighed

Mere til historien

Den nye Victus by HP 16 er bygget i bæredygtigt materiale og benytter ocean-bound plastik i højtalerne og kabinettet.

Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer - herunder kaffegrums og brugt madolie.

(mere…)
HP Chromebook 14 G4 test – gennemsnitligt kedeligt

TEST: HP Chromebook 14 G4 er presset af konkurrenten Acer på både kvalitet og pris. Her er vores anmeldelse af et produkt, uden store armbevægelser. (mere…)

Windows 10 Mobile spøger stadig

HP's Windows 10 smartphone-projekt til forbrugere er stadig under udvikling.

(mere…)
HP Elite X3 – de officielle videoer og billeder

MWC: HP offentliggjorde i søndags den nye Windows 10 Mobile telefon HP Elite X3. Du kan se de officielle videoer og billeder her.

(mere…)
Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 1

MWC: Mobile World Congress 2016 tyvstartede søndag, men der har også været nyheder at komme efter i dag, samt opfølgninger på i går. Få overblikket her.

(mere…)
HP Elite X3 kommer til Danmark

MWC: HP har til Mobile World Congress præsenteret deres nye Windows 10 Mobile smartphone, der er en kraftfuld mobil og den kommer til Danmark. Se her hvornår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram