Google I/O afholdes i år – men kun online

Google måtte sidste år aflyse deres Google I/O event i 2020 grundet coronapandemien. Men Google I/O er klar igen i 2021 – dog som et online event.

Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)
Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)

Google måtte sidste år, som de fleste andre virksomheder eller privatpersoner, aflyse deres planlagte arrrangement - den store udviklerkonference Google I/O - grundet coronapandemien.

Google I/O 2020 er helt aflyst

Men Google oplyser nu, at Google I/O er tilbage i 2021, dog på en anderledes måde end vi tidligere har været vant til, da det afholdes som et rent virtuelt event i år.

Google I/O 2021 afholdes i dagene 18. til 20. maj og er gratis at deltage i, ifølge 9to5Google.

Datoen for eventen er afsløret af 9to5Google, der har løst Googles kryptiske ”kode-sprog/spil”. Du kan selv se om du kan finde ud af hvornår eventen afholdes ved den kryptiske udmelding. For de der ikke kan løse den kryptiske kode, så har Googles Sundar Pichai heldigvis bekræftet datoerne på Twitter.

Du kan finde flere oplysninger på den officielle side for Google I/O 2021, hvor du også kan du registrere dig.

Konferencen vil henvende sig både til forbrugere og udviklere med events, tekniske sessioner, workshops, AMAs, meetups og meget andet. Det fulde program offentliggøres senere på måneden.

Google benytter ofte Google I/O til at fremvise opdateringer til deres produkter, ny hardware og lignende. Det ventes, at vi får et smugkig på Android 12 på dette års konference.

Nyt design på vej til Android 12

Vi følger selvfølgelig med her på MereMobil.dk. Tilmeld dig her for at få nyhedsopdateringer i indbakken.

Mere til historien

Restriktionerne i forhold til forsamlingsforbud omkring coronapandemien betyder også, at andre teknologivirksomheder har annonceret online-events i år. Microsoft afholder deres Build konference i dagene 25. til 27. maj og Apple afholder deres WWDC-konference fra 7. til 11. juni 2021.

Læs også:
Find vandreruter i Danmark med Google Maps

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram