Google I/O afholdes i år – men kun online

Google måtte sidste år aflyse deres Google I/O event i 2020 grundet coronapandemien. Men Google I/O er klar igen i 2021 – dog som et online event.

Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)
Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)

Google måtte sidste år, som de fleste andre virksomheder eller privatpersoner, aflyse deres planlagte arrrangement – den store udviklerkonference Google I/O – grundet coronapandemien.

Google I/O 2020 er helt aflyst

Men Google oplyser nu, at Google I/O er tilbage i 2021, dog på en anderledes måde end vi tidligere har været vant til, da det afholdes som et rent virtuelt event i år.

Google I/O 2021 afholdes i dagene 18. til 20. maj og er gratis at deltage i, ifølge 9to5Google.

Datoen for eventen er afsløret af 9to5Google, der har løst Googles kryptiske ”kode-sprog/spil”. Du kan selv se om du kan finde ud af hvornår eventen afholdes ved den kryptiske udmelding. For de der ikke kan løse den kryptiske kode, så har Googles Sundar Pichai heldigvis bekræftet datoerne på Twitter.

Du kan finde flere oplysninger på den officielle side for Google I/O 2021, hvor du også kan du registrere dig.

Konferencen vil henvende sig både til forbrugere og udviklere med events, tekniske sessioner, workshops, AMAs, meetups og meget andet. Det fulde program offentliggøres senere på måneden.

Google benytter ofte Google I/O til at fremvise opdateringer til deres produkter, ny hardware og lignende. Det ventes, at vi får et smugkig på Android 12 på dette års konference.

Nyt design på vej til Android 12

Vi følger selvfølgelig med her på MereMobil.dk. Tilmeld dig her for at få nyhedsopdateringer i indbakken.

Mere til historien

Restriktionerne i forhold til forsamlingsforbud omkring coronapandemien betyder også, at andre teknologivirksomheder har annonceret online-events i år. Microsoft afholder deres Build konference i dagene 25. til 27. maj og Apple afholder deres WWDC-konference fra 7. til 11. juni 2021.

Læs også:
Find vandreruter i Danmark med Google Maps

Fredag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Google Fotos kan selv organisere billeder

Google er klar med en opdatering til Google Fotos, der giver bedre organisering.

Google Fotos 2023
Google Fotos vil kunne stacke billeder som næsten er ens (Foto: Google)

Ved hjælp af kunstig intelligens går Google til værks med deres Google Fotos. Mulighed for bedre organisering i skærmbilleder, vil gøre det hurtige for dig. Det skriver Google i et blogindlæg.

Ved at gøre brug af netop AI kan Google Fotos nu sortere i ens skærmbilleder, og give en bedre organisering. Brugen af dette kan nemlig adskille dokumenter af forskellige art, så de er nemmere at finde.

Skærmbilleder med for eksempel kvitteringer vil være mere adskilt. Din kvittering fra supermarkedet vil derfor ikke længere ligge ved siden af familiebilledet.

LÆS OGSÅ: Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Sorterering af identiske billeder bliver nemmere

Hvis du har taget flere fotos, som er tæt på ens, så kan Google Fotos for fremtiden "stacke" fotos sammen.

Dette kan være særligt brugbart, hvis du fx har familiefotos der er tæt på identiske, så vil Google Fotos ved hjælp af kunstig intelligens sortere dem.

Måden det sker på er, at den udvælger det bedste billede, men giver dig stadig mulighed for at ændre valget. De andre billeder gemmer sig nemlig bagved det der er fremhævet, så du mister ikke billedet.

Mere til historien

De nye funktioner bliver langsomt rullet ud på både Android og iOS snarest, og man vil måske ikke se det lige med det samme.

Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Google mener, at Apples beskedsystem iMessage skal åbnes for andre. Google har bedt EU om hjælp.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram