Google I/O afholdes i år – men kun online

0

Google måtte sidste år aflyse deres Google I/O event i 2020 grundet coronapandemien. Men Google I/O er klar igen i 2021 – dog som et online event.

Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)
Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)

Google måtte sidste år, som de fleste andre virksomheder eller privatpersoner, aflyse deres planlagte arrrangement – den store udviklerkonference Google I/O – grundet coronapandemien.

Google I/O 2020 er helt aflyst

Men Google oplyser nu, at Google I/O er tilbage i 2021, dog på en anderledes måde end vi tidligere har været vant til, da det afholdes som et rent virtuelt event i år.

Google I/O 2021 afholdes i dagene 18. til 20. maj og er gratis at deltage i, ifølge 9to5Google.

Datoen for eventen er afsløret af 9to5Google, der har løst Googles kryptiske ”kode-sprog/spil”. Du kan selv se om du kan finde ud af hvornår eventen afholdes ved den kryptiske udmelding. For de der ikke kan løse den kryptiske kode, så har Googles Sundar Pichai heldigvis bekræftet datoerne på Twitter.

Du kan finde flere oplysninger på den officielle side for Google I/O 2021, hvor du også kan du registrere dig.

Konferencen vil henvende sig både til forbrugere og udviklere med events, tekniske sessioner, workshops, AMAs, meetups og meget andet. Det fulde program offentliggøres senere på måneden.

Google benytter ofte Google I/O til at fremvise opdateringer til deres produkter, ny hardware og lignende. Det ventes, at vi får et smugkig på Android 12 på dette års konference.

Nyt design på vej til Android 12

Vi følger selvfølgelig med her på MereMobil.dk. Tilmeld dig her for at få nyhedsopdateringer i indbakken.

Mere til historien

Restriktionerne i forhold til forsamlingsforbud omkring coronapandemien betyder også, at andre teknologivirksomheder har annonceret online-events i år. Microsoft afholder deres Build konference i dagene 25. til 27. maj og Apple afholder deres WWDC-konference fra 7. til 11. juni 2021.

Læs også:
Find vandreruter i Danmark med Google Maps

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer