Google I/O afholdes i år – men kun online

Google måtte sidste år aflyse deres Google I/O event i 2020 grundet coronapandemien. Men Google I/O er klar igen i 2021 – dog som et online event.

Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)
Invitationen til Google I/O 2021 er sendt ud og afslører datoen for eventen, som i år afholdes online. Det sker fra den 18. til 20. maj 2021 (Kilde: 9to5Google)

Google måtte sidste år, som de fleste andre virksomheder eller privatpersoner, aflyse deres planlagte arrrangement – den store udviklerkonference Google I/O – grundet coronapandemien.

Google I/O 2020 er helt aflyst

Men Google oplyser nu, at Google I/O er tilbage i 2021, dog på en anderledes måde end vi tidligere har været vant til, da det afholdes som et rent virtuelt event i år.

Google I/O 2021 afholdes i dagene 18. til 20. maj og er gratis at deltage i, ifølge 9to5Google.

Datoen for eventen er afsløret af 9to5Google, der har løst Googles kryptiske ”kode-sprog/spil”. Du kan selv se om du kan finde ud af hvornår eventen afholdes ved den kryptiske udmelding. For de der ikke kan løse den kryptiske kode, så har Googles Sundar Pichai heldigvis bekræftet datoerne på Twitter.

Du kan finde flere oplysninger på den officielle side for Google I/O 2021, hvor du også kan du registrere dig.

Konferencen vil henvende sig både til forbrugere og udviklere med events, tekniske sessioner, workshops, AMAs, meetups og meget andet. Det fulde program offentliggøres senere på måneden.

Google benytter ofte Google I/O til at fremvise opdateringer til deres produkter, ny hardware og lignende. Det ventes, at vi får et smugkig på Android 12 på dette års konference.

Nyt design på vej til Android 12

Vi følger selvfølgelig med her på MereMobil.dk. Tilmeld dig her for at få nyhedsopdateringer i indbakken.

Mere til historien

Restriktionerne i forhold til forsamlingsforbud omkring coronapandemien betyder også, at andre teknologivirksomheder har annonceret online-events i år. Microsoft afholder deres Build konference i dagene 25. til 27. maj og Apple afholder deres WWDC-konference fra 7. til 11. juni 2021.

Læs også:
Find vandreruter i Danmark med Google Maps

Google afslører Pixel 9 Pro

Der har været en del læks af den kommende Google Pixel 9 Pro. Det løser Google nu ved at vise telefonen før annonceringen.

(mere…)
Samsungs indtjening eksploderer – det gør udledning af CO2 også

Den verdensomspændende udvikling af kunstig intelligens sætter klimamål under pres. Google tvivler på egne klimamål.

(mere…)
KL raser efter kold skulder i Chromebook-problematik

Regeringen tager ikke Chromebook-problematikken alvorligt nok, mener udvalgsformand i Kommunernes Landsforening.

(mere…)
Google Translate får tilføjet 110 nye sprog

Google Translate får nu den største udvidelse nogensinde, hvor 110 nye sprog tilføjes.

(mere…)
Nu må skoleeleverne bruge Chromebook-computerne, men …

Hvordan vil Google konkret sikre, at mine børns data ikke bruges i strid med lovgivningen?

(mere…)
Google inviterer til “Made by Google”-event – Pixel 9?

Google har sendt invitationerne ud til en stor event i midten af august. Der spekuleres i en lancering af Pixel 9-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram