Google I/O 2020 er helt aflyst

2

Google har nu trukket stikket helt til dette års udviklerkonference, Google I/O, som aflyses helt.

Tidligere på måneden aflyste Google deres udviklerkonference Google I/O fysisk grundet udbruddet af coronavirus. På daværende tidspunkt var der dog spekulationer om, at eventen i stedet ville blive et ”online-event”.

Google aflyser Google I/O 2020

Nu er meldingen klar. Der bliver ingen Google I/O event i år.

Meldingen kommer fra Google Developers, som har udsendt nedenstående tweet.

-“A #GoogleIO update: Out of concern for the health and safety of our developers, employees, and local communities — and in line with “shelter in place” requirements by the local Bay Area government — we sadly will not be holding an I/O event in any capacity this year”, sådan lyder teksten i det officielle tweet.

Det er endnu uvist, hvornår der bliver nyt om den kommende Android-version, lancering af Google Pixel 4a og meget andet.

Læk: Ny video af Google Pixel 4a

MereMobil.dk holder dig opdateret, når Google er klar med en udmelding omkring dette.

Mere til historien

Google har ikke tradition for, at lancerer deres Pixel-telefoner officielt på det danske marked. Det er derfor også uvist om de nye modeller vil blive tilgængelige andre steder end via forhandlere, som har parallelimportet dem.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer