Læk: Ny video af Google Pixel 4a

6

Video afslører flere detaljer om den kommende Google budgettelefon

Google arbejder på en en ny smartphone i budgetklassen. Telefonen skulle ifølge rygterne blive lanceret under navnet Google Pixel 4a. Selvom Google holder kortene tæt til kroppen, er der alligevel dukket en ny video op.

Vi ved endnu ikke om Google Pixel 4a kommer til Danmark. Kigger vi på de historiske lanceringer, er det nok ikke sandsynligt. Eksempelvis storebroren Google Pixel 4 fik således aldrig en officiel lancering hos operatørerne Danmark.

Videoen skulle angiveligt vise en prototype af den kommende smartphone fra Google.

9to5Google skriver, at der tidligere har været afsløret billeder i meget dårlig kvalitet, men i den seneste video er det muligt at se flere detaljer omkring telefonen.

Videoen er lagt op af den spansksprogede tech-side TecnoLike Plus.

Spansksproget video viser den kommende Google Pixel 4a frem.

Det siger rygterne ifølge videoen:

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at Google Pixel 4a lanceret med Android 10.

Telefonen på videoen har en mat bagside i sort plastik.

Telefonen har et ret fremtrædende frontkamera i venstre hjørne. Hvis du håbede på, at Google ville forlade den designfilosofi, risikerer du altså at blive slemt skuffet.

Fingeraftrykslæseren sidder på bagsiden. Rigtigt mange var glade for fingeraftrykslæseren placeret på bagsiden, og det ser ud til, at Google har lyttet til de stemmer, som gerne ser den placeret her.

Kanten er voldsom. På videoen er der en forholdsvis tyk sort kant rundt om skærmen.

Google Pixel 4a får en LCD-skærm på 5,81 tommer. Skærmen er en FHD+ med en opløsning på 1080 x 2.340 pixels (443 PPI – pixel per tommer).

Processoren bliver en Snapdragon 730 fra Qualcomm med 6 GB RAM. Lagerpladsen bliver på 64 GB, som ikke kan udvides.

Videoen viser kameraet meget kortvarigt. Det bliver angiveligt på 12 megapixels.

Det forlyder, at Google Pixel 4a kommer til at kunne optage video i 4K, men fps (frame rate per second) kendes endnu ikke.

Batteriet har en kapacitet på 3.080 mAh.

Mere til historien

Som altid skal denne slags læk tages med en gran salt. Hvis videoen viser sig at holde stik, er der stadig tale om en prototype. Dette betyder, at meget stadig kan nå at ændre sig. Du kan godt forvente flere lækkede detaljer om telefonen i den kommende tid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer