OnePlus Watch kommer ikke med Google Wear OS

11

OnePlus har bekræftet, at deres smartwatch ikke kommer med Googles Wear OS.

OnePlus
OnePlus er klar med OnePlus 9-serien og OnePlus Watch tirsdag den 23. marts 2021 (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus benytter Googles styresystem på smartphones. Derfor var det af mange forventet, at OnePlus’ første smartwatch ville komme med Googles Wear OS, som er styresystemet fra Google til smartwatches.

OnePlus endelig klar med smartwatch

Men Google Wear OS blev altså ikke godkendt til OnePlus Watch.

Det er Pete Lau, grundlægger i OnePlus, som i en kommentar til et blogindlæg skriver:

-”I forbindelse med udviklingen af OnePlus Watch, forsøgte vi at forstå de problematikker, som brugere af smartwatches oplever. Vi valgte derfor at benytte et smart wear-styresystem baseret på RTOS (real-time operating system), fordi vi tror, giver dig en flydende og pålidelig brugeroplevelse, samt god batteritid. Det dækker dermed nogle af de største bekymringer, som vi hører fra dem, som overvejer at købe et smartwatch,” lyder det i kommentaren fra Pete Lau.

Det er lidt overraskende at OnePlus Watch ikke kommer med Wear OS by Google, da Pete Lau tidligere har sagt, at han ønskede at samarbejde med Google om at forbedre Wear OS.

Oppo Watch kom med Wear OS. Oppo er en del af BBK-koncerenen, der ejer OnePlus, Oppo og flere andre varemærker.

OnePlus har dog aldrig bekræftet, at OnePlus Watch ville få Wear OS. Det har dog været forventet på rygtebørsen.

Pete Lau har generelt været ude og bekræfte flere ting omkring den kommende event. Eksempelvis er det bekræftet, at OnePlus ikke gør som Samsung og Apple i forhold til ikke længere at vedlægge en oplader i salgsæsken.

OnePlus 9-serien får Hasselblad-kamera teknologi

Tirsdag den 23. marts er vi meget klogere på alt om OnePlus Watch, da det offentliggøres samtidig med de kommende OnePlus 9-telefoner. MereMobil.dk dækker eventen. Følg med i nyhederner her.

Mere til historien

De kommende OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er afsløret på det, som mest af alt ligner officielle pressefotos. Du kan se de kommende OnePlus-modeller her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer