OnePlus Watch afsløret før lanceringsevent

Det kommende smartwatch fra OnePlus er afsløret før den officielle lancering. Se hvad de har i ærmet her.

OnePlus er klar med deres længe ventede smartwatch, som vil blive afsløret for offentligheden i morgen til OnePlus-eventen.

Men allerede nu er uret blevet afsløret af Unbox Therapy på Twitter.

Designmæssigt har uret en rund urskive. Det ventes også, at uret har fokus på sundhed. Hvordan det vil se ud med apps til uret, er uvist, da det kommer med OnePlus’ egenudviklede software og ikke Wear OS by Google.

OnePlus Watch kommer ikke med Google Wear OS

På siden af urskiven ligner det, at der er to knapper, mens der ikke er en synlig drejeknap på siden, den som fra Apple Watch kendes som ”digital crown”, og altså er den man scroller med.

Twitter-brugeren Ishan Agarwal har afsløret detaljer om specifikationerne på OnePlus Watch, som siger det vil være 46 mm og være IP68 certificeret.

Det nye ur vil desuden formentlig kunne holde batteri i en uges tid ved en 20 minutters opladning.

Derudover ventes det, at den kommer med IP68-certificering. Ligesom der vil være søvntracking, iltoptagelse og træningsregistrering.

OnePlus 9 Pro har kraftig og hurtig trådløs opladning

Brugeren vil desuden også kunne se notifikationer, indkaldende opkald og automatisk kunne detektere aktiviteter.

MereMobil.dk dækker OnePlus’ event tirsdag den 23. marts 2021 og du kan læse alle nyhederne om det. Vi forventer at blive klogere på både pris og salgsstart.

Mere til historien

Der har været utallige rygter om en budgetvenlig OnePlus 9-model, men nu ser det altså ikke ud til, at den kommer til Danmark.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Nord 4 lancering er på vej

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at OnePlus senere denne måned vil præsentere den nye OnePlus Nord 4. OnePlus har selv teaset for sommer-event.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch 7 er lækket

Galaxy Watch 7 og Watch Ultra er angiveligt blevet lækket inden Galaxy Unpacked eventet. Se detaljerne her.

(mere…)
OnePlus har annonceret OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus lancerede i går nye produkter. Vi er spændte på om Ace 3 Pro kommer til Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram