OnePlus Watch afsløret før lanceringsevent

6

Det kommende smartwatch fra OnePlus er afsløret før den officielle lancering. Se hvad de har i ærmet her.

OnePlus er klar med deres længe ventede smartwatch, som vil blive afsløret for offentligheden i morgen til OnePlus-eventen.

Men allerede nu er uret blevet afsløret af Unbox Therapy på Twitter.

Designmæssigt har uret en rund urskive. Det ventes også, at uret har fokus på sundhed. Hvordan det vil se ud med apps til uret, er uvist, da det kommer med OnePlus’ egenudviklede software og ikke Wear OS by Google.

OnePlus Watch kommer ikke med Google Wear OS

På siden af urskiven ligner det, at der er to knapper, mens der ikke er en synlig drejeknap på siden, den som fra Apple Watch kendes som ”digital crown”, og altså er den man scroller med.

Twitter-brugeren Ishan Agarwal har afsløret detaljer om specifikationerne på OnePlus Watch, som siger det vil være 46 mm og være IP68 certificeret.

Det nye ur vil desuden formentlig kunne holde batteri i en uges tid ved en 20 minutters opladning.

Derudover ventes det, at den kommer med IP68-certificering. Ligesom der vil være søvntracking, iltoptagelse og træningsregistrering.

OnePlus 9 Pro har kraftig og hurtig trådløs opladning

Brugeren vil desuden også kunne se notifikationer, indkaldende opkald og automatisk kunne detektere aktiviteter.

MereMobil.dk dækker OnePlus’ event tirsdag den 23. marts 2021 og du kan læse alle nyhederne om det. Vi forventer at blive klogere på både pris og salgsstart.

Mere til historien

Der har været utallige rygter om en budgetvenlig OnePlus 9-model, men nu ser det altså ikke ud til, at den kommer til Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer