OnePlus Watch afsløret før lanceringsevent

Det kommende smartwatch fra OnePlus er afsløret før den officielle lancering. Se hvad de har i ærmet her.

OnePlus er klar med deres længe ventede smartwatch, som vil blive afsløret for offentligheden i morgen til OnePlus-eventen.

Men allerede nu er uret blevet afsløret af Unbox Therapy på Twitter.

Designmæssigt har uret en rund urskive. Det ventes også, at uret har fokus på sundhed. Hvordan det vil se ud med apps til uret, er uvist, da det kommer med OnePlus’ egenudviklede software og ikke Wear OS by Google.

OnePlus Watch kommer ikke med Google Wear OS

På siden af urskiven ligner det, at der er to knapper, mens der ikke er en synlig drejeknap på siden, den som fra Apple Watch kendes som ”digital crown”, og altså er den man scroller med.

Twitter-brugeren Ishan Agarwal har afsløret detaljer om specifikationerne på OnePlus Watch, som siger det vil være 46 mm og være IP68 certificeret.

Det nye ur vil desuden formentlig kunne holde batteri i en uges tid ved en 20 minutters opladning.

Derudover ventes det, at den kommer med IP68-certificering. Ligesom der vil være søvntracking, iltoptagelse og træningsregistrering.

OnePlus 9 Pro har kraftig og hurtig trådløs opladning

Brugeren vil desuden også kunne se notifikationer, indkaldende opkald og automatisk kunne detektere aktiviteter.

MereMobil.dk dækker OnePlus’ event tirsdag den 23. marts 2021 og du kan læse alle nyhederne om det. Vi forventer at blive klogere på både pris og salgsstart.

Mere til historien

Der har været utallige rygter om en budgetvenlig OnePlus 9-model, men nu ser det altså ikke ud til, at den kommer til Danmark.

Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Så stort batteri har Apple Watch Ultra

Apple sender de nye Apple Watches i handlen om kort tid og Apple Watch Ultra har et markant større batteri end tidligere modeller. Se hvor stort batteriet er på de forskellige modeller.

(mere…)
Apple Watch Series 3 udgår

Det hidtil billigste Apple Watch, som er Series 3, udgår nu af Apples sortiment.

(mere…)
Apple Watch Series 8 kan registrere bilulykker

Apple er klar med en opgradering af Apple Watch. Nu er Apple Watch 8 og et nyt Apple Watch SE en realitet.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram