Nyt Apple-event måske på vej – vores bud

7

RYGTER: Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo får vi ingen AirPods 3 at se før tredje kvartal af 2021, men et kommende event vil have andre spændende nyheder.

AirPods Pro
AirPods Pro i den trådløse opladeæske (Foto: Apple)

Den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Huo forventer ikke AirPods 3 før i tredje kvartal af 2021. Det fortæller 9to5mac.

Rygterne går stik imod de seneste dages rygter om en kommende lancering af AirPods 3, men udtalelsen kommer i kølvandet på at Apple simpelthen ikke er klar med produktionen.

Apple oplever en stigning i konkurrencen på høretelefon-markedet. Ifølge Kuo så solgte Apple 90 millioner AirPods i 2020. Forventningen til dette års salg er sat ned til 78 millioner AirPods grundet den stigende konkurrence.

Apples almindelige HomePod udgår

Kuo har en forventning om, at Apple beholder anden generation AirPods på markedet lidt endnu, efter en lancering af tredje generation.

I forvejen er Apple godt dækket ind på markedet for trådløse høretelefoner med deres tre produkter; AirPods, AirPods Pro og AirPods Max.

Apple-event lige om hjørnet?

Måske får vi et Apple-event den 23. marts, hvor vi får flere produkter at se. Det peger flere lækager og rygter på.

Hvad vi får at se er uvist, men vi har samlet en liste over forventede produkter, som vi gætter på:

  • Redesignet iMac med Apples Silicon-processor
  • Nyt Apple TV 6. gen
  • iPad med Mini-LED teknologi

Sony klar med high-end streaming-højttalere

Det er selvfølgelig kun et gæt, men det er baseret på hvad rygterne har peget på gennem de seneste uger. Apple har længe holdt fast i designlinsen på iMac, så det kunne være rart med en redesignet iMac og gerne med en Apple Silicon-processor.

Samtidig er det flere år siden vi sidst fik et nyt Apple TV at se. Det vil derfor også være et bud, at Apple er på vej med et nyt Apple TV med lagringsplads på op til 128 GB. Dette er noget jeg personligt vil håbe på og se frem til.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Er AirPods Max et kup eller et flop? Læs vores anmeldelse af Apple AirPods Max og få et indtryk af vores opfattelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer