Apples almindelige HomePod udgår

KORT NYT: Apples almindelige HomePod udgår fra markedet. Nu skal HomePod Mini kæmpe på markedet for smarthøjttalere.

HomePod
HomePod udgår, når lagrene er tømte, oplsyer Apple (Foto: Apple)

Den almindelige HomePod fra Apple udgår når lageret er tømt. I stedet erstattes den af HomePod Mini som udkom tilbage i 2020. Det fortæller TechCrunch.

I en udtalelse fortæller Apple: “‌HomePod mini‌ has been a hit since its debut last fall, offering customers amazing sound, an intelligent assistant, and smart home control all for just $99. We are focusing our efforts on ‌HomePod mini‌. We are discontinuing the original ‌HomePod‌, it will continue to be available while supplies last through the Apple Online Store, Apple Retail Stores, and Apple Authorized Resellers. Apple will provide ‌HomePod‌ customers with software updates and service and support through Apple Care.

Apple fortæller altså, at de fremover vil lægge deres fokus på HomePod Mini, som skulle levere fremragende lyd og har en pris der er noget lavere, nemlig til 99 dollars, omregnet til omkring 1.100 kroner når moms og tillæg er lagt til.

MereMobil har ikke haft mulighed for at anmelde en HomePod Mini, men vi har den almindelige udgående HomePod stående.

Den første iPhone bliver solgt til vilde priser

HomePod leverer rigtig god lyd, hvis man kigger i den prisklasse. Jeg er personligt vældigt begejstrede for den, men nu forsvinder den altså fra markedet.

HomePod blev lanceret tilbage i 2018, men nåede aldrig sin vej til Danmark. Den skulle derfor importeres. Enkelte danske hjemmesider har dog solgt den til priser på omkring 2.600 kroner.

Apple er ikke de eneste, der producerer high-end streaminghøjttalere. Her kan du læse om Sonys nyeste højttalere til streaming.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Den almindelige HomePod har en startpris på 299 dollars, men udgår altså når lageret er tømt. Det lader til at Apple er igang med en oprydning da de tidligere i marts valgte at lade iMac Pro udgå også.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram